USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку змагалися за дебатний Новорічний кубок Західної України

26 Грудня 2017 09:51
Два десятки команд з Луцька, Івано-Франківська, Рівного, Чернівців, Львова та Острога зібралися у Волинській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олени Пчілки позмагатись за Новорічний кубок Західної України з дебатів. Тема змагань у суботу також була незвичайною та святковою: команди сперечалися щодо персонажів та сюжетних поворотів, які були покладені в основу книг Джоан Роулінг про Гаррі Поттера, трилогії Джона Толкіна «Володар перснів», а також «Різдвяної історії» Чарльза Діккенса та «Маленького принца» Антуана де Сент-Екзюпері.

Про це повідомили у відділі інформаційної роботи міської ради.

В результаті відбіркових ігор у фіналі опинилися команди «Бандерштат» - Андрій Гуманков та Святослав Угрин (Львів), «Чотири ока сирена» Євгенія Захарчук та Тетяна Горщар (Івано-Франківськ), «Srtained deer» Юлія Тарадюк та Артем Сімонян (Луцьк). Перемогу цьогоріч здобула команда лучан «Флегматичний евкаліпт» (Ілля Ковтонюк та Любомир Сирота). Також Любомир став кращим гравцем турніру, кращим суддею гравці визнали Ореста Багрія з Івано-Франківська.

«Ми хотіли по-новому подивитися на відомі фантастичні твори через дебати, краще зрозуміти їх цінності та подумати, на скільки ці сюжети пов’язані з реальним життям. До того ж напередодні Різдвяних свят самі такі теми ігор, а також особливі подарунки від наших партнерів створили правильний настрій на нашому Новорічному кубку», - розповідає співорганізатор турніру Антон Євтушок. Також він обіцяє, що і наступного року у грудні команди із Західної України зберуть на такий турнір.

Організували Новорічний кубок Західної України Волинська обласна універсальна наукова бібліотека імені Олени Пчілки, ВМГО «Федерація дебатів України» за підтримки департаменту сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради, видавництва фантастики «Синя папка», агенції Rattoon.art, Leather Valley, Fragolino та Pizza pab.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus