USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Україна – це країна недолюблених людей», – Анжеліка Рудницька про мрії та інтимні розмови з країною

16 Серпня 2021 07:00
Беззаперечний кумир українських меломанів 90-х, телеведуча й авторка легендарної передачі «Територія А», співачка та науковиця Анжеліка Рудницька готує до виходу в люди новий кліп на вже відому пісню «Україна моя», яку сама артистка називає «інтимною розмовою зі своєю країною».

Про це вона розповіла під час свого першого у житті оффлайн-виступу на літературній сцені «Бандерштату».

Анжеліка Рудницька зазначила, що ходять чутки, що незабаром на українців очікує новий локдаун. Але, на думку співачки, паузи – не привід сумувати, бо особисто вона, до прикладу, за період карантину прочитала за цей час величезну кількість книжок, чому страшенно рада, бо часу для читання майже ніколи немає.

Громадська діячка зазначила, що нині особлива увага навколо майбутнього святкування 30-ліття незалежності України і зізналася, що мрія про Україну незалежну успадкувала ще від предків.

«Напевне саме через ці мрії я стала однією з учасниць студентського голодування, яке пізніше, у 90-х, назвали Революцією на граніті. І через дев’ять місяців після цього Україна таки проголосила незалежність», – акцентувала спікерка.
Окрім цього, співачка розповіла, що нині працює над новим кліпом на вже відому пісню «Україна моя». Вона зазначила, що композиція без звичного патріотичного пафосу.

«Ця пісня – дуже інтимна розмова з моєю країною, коли хочеться поговорити про те що, болить та надихає. Ми її оновили, зробили оркестровку і відзняли кліп, у якому знялися 30 простих українців, які щось відіграють», – зауважила Рудницька.
Окрім цього, вона проінформувала про досить амбітні плани, пов’язані з «Територією А». Спікерка зазначила, що нині разом із командою працюють над масштабним різдвяним телепроектом.

«У проект увійдуть традиційні та авторські українські колядки і щедрівки, які українські поп і рок-зірки виконають під звучання оркестру. Якщо світ перестане хворіти на віруси, то плануємо поїхати на різдвяні фестивалі по світу», – ділиться планами телеведуча.
Насамкінець вона зазначила, що, на її думку, Україна – це країна недолюблених людей.

«Я дивлюся, як виступають українські спортсмени на Олімпіаді: у них все добре, але перемогти не можуть. Не вистачає віри у себе. І де знайти цю кнопку в українцях, яка запрацює і нарешті доведе кожному з нас, що ми можемо набагато більше, ніж ми робимо? Я – за мрії та за крила. Ми – талановиті, ми – красиві, ми – сміливі, ми – сильні духом. Чого нам не вистачає, щоб жити класно?» – резюмувала громадська діячка.

Вікторія СЕМЕНЮК

фото Олександра ДУРМАНЕНКА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Рауль Показати IP 16 Серпня 2021 13:52
Ей нужна работа, а после любовь

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus