USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Волинянин став лауреатом Міжнародної літературної премії імені Джека Лондона

8 Січня 2019 18:45
Міжнародний Арт-центр «KLAS’SARTSCENTERSANFRANCISCO» (США, Сан-Франциско, голова міжнародного журі – Алекс Клас) оголосив лауреатів Міжнародної літературної премії імені Джека Лондона за 2019 рік. Серед лауреатів – волинянин Василь Слапчук.

Про це повідомляє «Буквоїд».

Саме в Сан-Франциско 12 січня 1876 р. народився Джон Ґріффіт Чейні, якого увесь світ тепер знає, як видатного американського письменника та громадського діяча Джека Лондона. А найбільше він прославився, як автор пригодницьких романів і оповідань. Його знають, поважають та люблять діти і дорослі в усіх країнах світу.

Серед нагороджених, знаних письменників із різних країн, є й наші співвітчизники, зокрема – волинянин Василь Слапчук.

Отже, цьогорічними лауреатами почесної відзнаки за визначну літературну діяльність, за поданням Міжнародної літературно-мистецької Академії України, стали:

Василь Слапчук (Україна);

Олег Гончаренко (Україна);

Галимкаір Мутанов (Казахстан);

Марсель Салімов (Російська Федерація, Башкортостан);

Богдан Сушинський (Україна).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus