USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Як на Волині відзначатимуть 150-річчя від дня народження Лесі Українки

10 Вересня 2020 16:18
Депутати затвердили Регіональну програму з відзначення 150-річчя від дня народження Лесі Українки, яке святкуватимуть наступного року. Бюджет програми становить 26,67 мільйона гривень.

Про це йшлося 10 вересня під час засідання 32-ї сесії Волинської обласної ради.

150-річчя від дня народження Лесі Українки припадає на 25 лютого 2021 року. У рамках підготовки до ювілею заплановано провести низку заходів: відреставрувати пам’ятники, які потребують цього, здійснити реставрацію будиночків поетеси в Колодяжному, приміщення в Луцьку на вулиці Драгоманова, 23.

Читайте також: У Волинському музеї представили унікальні марки до 150-річчя Лесі Українки

Окрім того, передбачені проведення урочистих заходів (конференцій, засідань за круглим столом, семінарів, конкурсів тощо) з нагоди відзначення 150-річчя від дня народження Лесі Українки; проведення заходів щодо зміцнення матеріально-технічної бази Колодяжненського літературно-меморіального музею Лесі Українки; організація поїздок офіційних делегацій, пов'язаних із відзначенням 150-річчя від дня народження Лесі Українки; виготовлення поліграфічної продукції, замовлення транспортних послуг, квіткової продукції та інших послуг для забезпечення проведення заходів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus