USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Збірник «Донбас – Волинь: в обіймах молитви» відвезуть з Луцька в зону АТО

3 Березня 2017 11:11
Колективний збірник поезії й прози «Донбас – Волинь: в обіймах молитви» випустив у світ Волинський осередок Спілки християнських письменників України. Це - збірник духовних творів на донбаську тематику. Його складають твори на теми Донбаської війни та Майдану.

Про це повідомили у прес-службі Волинської єпархії.

Більшість тиражу мають безплатно розповсюдити на Донеччині й Луганщині серед військовиків і місцевих цивільних.

У збірнику, зокрема, вміщено «Донбаські новели» – цикл із десяти невеличких прозових творів Віктора Гребенюка, літературного редактора інформаційно-видавничого центру єпархії. Декілька з них було надруковано у «Волинських єпархіальних відомостях».

Книжку презентували у Волинському інституті післядипломної педагогічної освіти перед учителями області під час доброчинного концерту для потреб українських воїнів на сході. Волонтери освітянського благодійного фонду «Серце патріота», що долучився до фінансування тиражу, частину його відвезуть у зону АТО вже найближчим часом.

Окрім того, ознайомитися зі збірником можуть і волиняни. «Донбас – Волинь: в обіймах молитви» передано в усі публічні бібліотеки Луцька. Придбати ж видання можна за телефонами 050 834-56-93, 097 940-53-13, електронною поштою [email protected]
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus