USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Суд відхилив клопотання Вусенко про забезпечення позову

22 Березня 2017 16:46
Суд своєю ухвалою відхилив клопотання Юлії Вусенко про забезпечення позову.

Про це стало відомо під час судового засідання сьогодні, 22 березня.

Нагадаємо, екс-секретар Луцької міської ради Юлія Вусенко під час судового розгляду її позову проти депутата міськради Григорія Пустовіта та про визнання незаконними дії та скасування рішень 19 сесії Луцькради заявила клопотання про необхідність забезпечення позову: на час судового процесу позивач просить скасувати вищезгадане рішення депутатів, що, фактично, дозволило б їй поновитися на посаді.

Необхідність забезпечення позову пані Вусенко вбачала в тому, що рішення більшості депутатів було незаконним. Мовляв, були порушені права громади міста, а всі рішення, які приймає Луцька міська рада відтепер є також незаконними, що потягне за собою серйозні наслідки.

Проте начальник юридичного управління Луцької міської ради Олександр Рачков зазначає, що права екс-секретаря Вусенко не порушені, у необхідності забезпечення позову в такий спосіб необхідності немає.

Після наради у нарадчій кімнаті суд ухвалою відхилив клопотання Вусенко про забезпечення позову.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
чудік Показати IP 22 Березня 2017 17:02
але з вусенчихи юрист !!!!!!!!! задовольнивши таке клопотання, суд вирішив би справу по суті. вона б ще подала клопотання винести ухвалу про заборону міській раді приймати рішення , особливо не на її користь.
Никонор Показати IP 22 Березня 2017 17:08
Ура!!!
Задоволений Показати IP 22 Березня 2017 17:39
"Незламна.." Вона була незламна наче скеля, І скільки в мікрофон ти не кричи, Їй все одно було це все до стелі, І не віддасть вона від офісу ключі! Вона уміла палко говорити, Хоча в думках було тільки одне, Як хочеться, в верховній вже сидіти, Та не пуска обіцяне, складне! Обіцяне «укропам» не віддати – Рідного Луцька що на річці Стир, Бо головне їй - встигнути придбати, Іще хоча би декілька квартир. Нехай я буду божевільна, Нехай я буду не така як всі. Та в мене ціль - одна єдина, спільна, Із сейфу тре забрати гаманці! Які складала довгі дні і ночі, Шукала спосіб сміття привезти! Взяли й забрали, мрії всі - дівочі, Тепер в суді паперами трясти!
Че до Задоволений Показати IP 22 Березня 2017 18:59
Браво!
вус Показати IP 22 Березня 2017 17:52
Секретарка" Голосила секретарка, горло надривала, Раптом їй рідного Луцька дуже шкода стало. Х*р – кричала наша Юля, за бабло уй..бки, А сама тихо складала долари в коробки! Скоро буде у Кийові гроші відробляти, Із трибуни у ВР за сміття рішати! І ложила вона разом на усіх лучан, Бо купила у столицю новий сарафан.
Никонор Показати IP 22 Березня 2017 19:31
Таких судити треба, а не в Київ запускати.
Panas Показати IP 22 Березня 2017 19:43
Рачков теж "ліг" під укроп....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus