USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку офіційно звільнили трьох заступників мера

29 Березня 2017 11:29
Після звільнення трьох заступників Луцького міського голови нові кандидатури на вакантні посади обіцяють оголосити вже завтра.

Про це йшлося під час 21-ї сесії міськради 29 березня.

Начальник відділу кадрової роботи та нагород міськради Віра Гудима повідомила, що проект рішення підготували, бо перший заступник міського голови Тарас Яковлев та заступники міського голови Сергій Григоренко і Юрій Моклиця написали заяви про звільнення з займаних посад відповідно до Кодексу законів про працю України.

Депутат Сергій Була зауважив, що його дивує позиція заступників, яких приймала на роботу міськрада. Називаючи себе командою Миколи Романюка, заступники навіть не прийшли на засідання комісій і не прозвітували про те, що зробили на посаді. Він наголосив, що хотів би почути їхні звіти та знати причини звільнення, адже «те, що вони оголошували журналістам, це популізм». Потрібні, мовляв, конкретні цифри та результати роботи, і пояснення, чому «втікають з корабля, який тоне». Депутата обурило, що один із заступників відмовився звітувати перед бюджетною комісією міськради.

Своєю чергою, секретар міськради Ігор Поліщук повідомив, що, коли після підписання рішення про дострокове припинення повноважень міського голови, стане виконувачем обов’язків мера, то вже завтра внесе кандидатури на вакантні посади заступників. Всі кандидатури обговорять у комісіях і наступного тижня розглянуть під час позачергового засідання сесії міськради. Він відзначив, що вакантними посади не можуть лишатися довго, адже від них залежить життєдіяльність міста.

Депутати підтримали проект рішення про звільнення заступників міського голови.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Андрій Показати IP 29 Березня 2017 13:18
Чоловічий поступок заступників.
луцьк Показати IP 29 Березня 2017 13:59
Сьогодні ти хтось а завтра ти ніхто!!Висновок: завжди треба залишатись людиою і у всьому треба мати міру
Олга Показати IP 29 Березня 2017 20:14
Вербич - то не чоловічий вчинок?????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus