USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вусенко визнала, що забрала ключі від кабінету секретаря

21 Березня 2017 23:31
Екс-секретар Луцької міської ради Юлія Вусенко, яка зникла під час сесійного засідання, визнала, що забрала ключі від робочого кабінету з собою.

Про це вона повідомила у коментарі для Волинь.info.

«Ключі дійсно у мене – це мій робочий кабінет, – прокоментувала Юлія Вусенко. – А печатка завжди в сейфі». Також екс-посадовець додала, що викличе поліцію, якщо хтось спробує потрапити в кабінет, який їй колись належав.

Нагадаємо, таємним голосуванням депутати міськради обрали секретарем Ігоря Поліщука. Колишній секретар міськради Юлія Вусенко не повернула в міську раду печатку секретаря та ключі від службового кабінету. Також троє заступників міського голови написали заяви з проханням зняти з порядку денного сесії питання, за якими вони є доповідачами, незважаючи на те, що вирішення ці питання чекають вже другий місяць.

Зі слів Ігоря Поліщука, як стало відомо, жоден мобільний телефон Юлії Вусенко не відповідав. Тому він озвучив протокольне доручення працівникам секретаріату викликати поліцію, щоб працівники господарського відділу в їх присутності відчинили кабінет секретаря, працівники секретаріату оглянули кабінет на предмет наявності печатки та опечатали кабінет.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Мойша Показати IP 22 Березня 2017 00:18
Комісійно вскрити кабінет і сейф , призначити службове розслідування і в*уяр....ти по самі помідори...
Лучани Показати IP 22 Березня 2017 07:25
А що від неї ще чекати, якщо чоловік ба***ган!
Анонім Показати IP 22 Березня 2017 08:43
от в присутності поліції і відкрити кабінет. а заодно притягнути до відповідальності за незаконне захоплення державної установи
Міша Показати IP 22 Березня 2017 09:00
А я не знав, що печатку і кабінет з посадою тепер можна приватизувати, отодають, їм закон не закон, за грати ту ...
Анонім Показати IP 22 Березня 2017 10:52
Важко відриватись від корита...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus