USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Екстремальні розваги підлітків на каруселях у луцькому парку

17 Липня 2014 19:00
Відомо, що центральний міський парк імені Лесі Українки перебуває у комунальній власності міста. Проте зелені зони та місця загального користування парку - в приватній. На території цих зелених зон розташовані атракціони, які повинні охоронятись у неробочий час.

Нещодавно журналіст Інформаційного агентства Волинські новини став свідком того, як декілька юнаків шкільного віку близько 20 години незвично «розважалися» на каруселях у центральному парку Луцька..

Четверо осіб почали «підкорювати» карусель, сидіння якої, зауважимо, закріплені ланцюгами. Від’єднавши їх одне від одного, підлітки стали розкручувати атракціон, а потім, хапаючись за крісла, зістрибували, імітуючи принцип «тарзанки».

Під час таких «розваг» одного із юнаків сидіння вдарило у потилицю, інший хлопець зірвався із висоти. Проте школярі відбулись лише переляком.

Зауважимо, на території, де розміщені атракціони, не було жодного охоронця.

Редакція ІА Волинські Новини звернулася за коментарями до чиновників.

Директор КП «Парки і сквери Луцька» Анатолій Трикуш розповів, що за територію, де знаходяться атракціони, і за самі каруселі відповідальність несе Колективне підприємство «Центральний парк культури і відпочинку імені Лесі Українки».

Чиновник повідомив, що у міській раді знають про інцидент, який трапився із підлітками. «З матеріалами, які розміщені на сайті, ми вказали орендарям на недоліки у роботі охорони. Є там охорона, чи немає - мені не відомо. Але вона там має бути. Директор цього підприємства Віталій Цапюк пообіцяв навести порядок і більше цього не допускати», - резюмував Трикуш.

На запитання журналіста, чи була винесена догана чи попередження орендарям, директор КП «Парки і сквери Луцька» відповів - ні.

На жаль дізнатися, які міри застосує директор КП «Центральний парк культури і відпочинку імені Лесі Українки» Віталій Цапюк, щоб у майбутньому не траплялось таких ситуацій, не вдалося. За вказаним номером не піднімали слухавку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Andrij Показати IP 18 Липня 2014 00:26
ja kolus tam Oksanky koluxav, nijakux oxoronziv nezvazajy4u na nashi vopli ne bylo....))))
Ковель Показати IP 18 Липня 2014 09:25
Най катаються, природній відбір ніхто не відміняв

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus