USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

National Geographic покаже документальний фільм про катастрофу MH17

22 Лютого 2018 09:33
Телеканал National Geographic у найближчий час покаже документальний фільм про катастрофу літака МН17, який був збитий на сході України. Це перший епізод документального серіалу "Розслідування авіакатастроф" (Air Crash Investigation), повідомляє УНІАН з посиланням на нідерландську газету De Telegraaf.

Показ фільму відбудеться у неділю, 4 березня.

Творці фільму мали ексклюзивну нагоду поспілкуватися з представниками Ради безпеки Нідерландів, які займаються розслідуванням катастрофи.

Видання зазначає, що фільм висвітлює проблеми, з якими зіткнулися слідчі під час розслідування катастрофи, проте він не відповість на питання "хто винен?".

Довідка. Літак Boeing 777 авіакомпанії Malaysia Airlines, що виконував рейс MH17 з Амстердама до Куала-Лумпур, було збито 17 липня 2014 року над окупованою бойовиками територією Донецької області. Загинули 298 осіб, які перебували на борту. Пасажирами рейсу були громадяни 10 країн, більшість загиблих (196 осіб) - громадяни Нідерландів. Рада безпеки Нідерландів 13 жовтня 2015 року оприлюднила звіт про причини цієї катастрофи. Встановлено, що літак було збито із зенітно-ракетного комплексу «Бук» російського виробництва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus