USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Драма «Століття Якова» здобула премію «Телетріумф»

26 Квітня 2018 13:07
4-серійна україномовна драма "Століття Якова" виробництва "1+1 Продакшн", знята за однойменним романом волинського письменника Володимира Лиса, отримала премію "Телетріумф" у номінації "Телевізійний фільм/міні-серіал (до 4 серій)".

Окрім цього, статуетки "Телетріумфу" отримали Ігор Іванов у номінації "Оператор телефільму/міні-серіалу (до 4 серій)" та Сергій Бржестовський у номінації "Художник-постановник фільму/серіалу", інформує ТСН.

Зазначимо, україномовна епічна драма "Століття Якова", знята за однойменним романом Володимира Лиса, стала першим історичним міні-серіалом, який був показаний у прайм-тайм на українському телебаченні. Стрічка, прем’єра якої відбулась 30 вересня 2016 року на телеканалі "1+1", стала лідером слоту із часткою 12,6% за аудиторією 18-54 (вся Україна).

В основі сюжету – історія України очима волинського селянина-довгожителя Якова Меха. Він народився ще за часів Російської імперії, а старість зустрічає у сучасній незалежній Україні. У його долі – війни, полон і втрата близьких, але її головний підсумок – збереження людяності і здатності любити.

Продюсери – Олена Васільєва, Вікторія Лєзіна. Сценаристом драми "Століття Якова" став Андрій Кокотюха, режисером-постановником виступив Бата Недич, оператор-постановник - Ігор Іванов, художник-постановник - Сергій Бржестовський, а художник по костюмах - Ірина Гергель. Креативний продюсер – Олена Єремєєва.

У проекті зіграли українські актори Роман Луцький, Станіслав Боклан, Олександр Печериця, Анна Топчій, Людмила Загорська, Олег Примогенов, Андрій Самінін, Наталя Доля, Олександр Попов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus