USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Фільм «Кіборги» подаватимуть на «Оскар»

13 Січня 2018 15:45
Український фільм про захисників Донецького аеропорту "Кіборги" будуть подавати на кінопремію "Оскар". Про це заявив режисер стрічки Ахтем Сеітаблаєв.

"Ми будемо подаватися. Побачимо, як вирішать члени українського оскарівського комітету", – заявив він в ефірі "5 каналу".

Він зауважив, що на міжнародних кінофестивалях дуже ревно ставиться до прокату стрічки перед тим, як вона потрапляє на фестиваль.

Довідково:



Фільм "Кіборги" - повнометражна стрічка режисера Ахтема Сеітаблаєва про українських військових, які 242 дні захищали Донецький аеропорт під час напружених боїв 2014 року. прем’єра фільму відбулася 6 грудня 2017. Головні ролі виконали Макар Тихомиров, Андрій Ісаєнко, Віктор Жданов, Роман Ясіновський.

Завдяки показу фільму на допомогу українським бійцям зібрали понад мільйони гривень.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus