USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Фільм «Віднесені вітром» прибрали з сервісу HBO Max через расизм

10 Червня 2020 22:52
Стрімінгова платформа HBO Max тимчасово прибрала з відкритого доступу фільм «Віднесені вітром», повідомляє Meduza з посиланням на The Hollywood Reporter.

Представник HBO сказав виданню, що картина 1939 року «зображує деякі етичні та расові забобони, які, на жаль, були поширеним явищем в американському суспільстві».

У HBO пообіцяли, що пізніше повернуть фільм на платформу, але «разом з обговоренням його історичного контексту ізасудженням тих самих зображень». Представник компанії зазначив, що фільм буде представлений без змін.

8 червня сценарист Джон Рідлі, який отримав «Оскар» за сценарій до фільму «12 років рабства», розкритикував «Віднесені вітром» і закликав HBO Max прибрати кінострічку з доступу, оскільки вона «увічнює деякі найболючіші стереотипи кольорових людей».

У минулому «Віднесені вітром» критикували через зображення афроамериканців і романтизацію рабства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus