USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кінохроніки Луцька під стінами замку: нічний перегляд

25 Серпня 2017 09:57
Мешканці та гості обласного центру Волині мали змогу побачити відеохроніки Луцька з кінця 1960-х років й до сучасності.

Організаторами акції «Відлуння епохи» виступили молодіжна ініціатива «Lutsk night cinema» за підтримки департаменту культури Луцької міської ради. Вони представили глядачам короткі відео про Луцьк та Волинську область починаючи з 1968 року й до сьогодення.

Дійство, приурочене до Дня Незалежності України, розпочалося увечері 24 серпня з перегляду фільму, який знімала ще кіностудія Волинь. Із кожним наступним відео глядачів наближали до сучасного нам міста, розкривали його таємниці, показували Луцьк із висоти пташиного польоту.



Як розповіла один з організаторів заходу начальник відділу менеджменту та креативних індустрій департаменту культури Луцької міської ради Юлія Євпак, кінопоказ хронік Луцька мав на меті наочно показати, як же змінилося місто.

Хоч показ кінохронік розпочався о 22:00, серед учасників було багато малечі.


Наприкінці глядачів чекав солодкий сюрприз – після перегляду організатори почастували присутніх тортом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus