USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Лікарі відмовилися робити акторці Заворотнюк операцію, – ЗМІ

23 Вересня 2019 18:27
Російську акторку Анастасію Заворотнюк, яку перевели з реанімації, вирішили не оперувати.

До рішення не робити операцію знаменитості лікарі прийшли після того, як встановили, що у неї неоперабельна пухлина, інформує ТСН з посиланням на Telegram-канал Mash.

Відтепер стан зірки підтримуватимуть медикаментозно. Стан Заворотнюк лишається стабільно важким. Наразі акторка перебуває у відділенні терапії приватної московської клініки. Поруч з акторкою постійно перебувають мати й донька. Чоловік Петро Чернишов також був поряд, однак повинен був поїхати по роботі.

Нагадаємо, на початку серпня 2019 року російські ЗМІ заявили, що в Анастасії Заворотнюк діагностували рак мозку. Про недугу акторки розповіли і її сусіди. За їхніми словами, мама зірки зізналась, що Анастасія Заворотнюк скаржиться на сильний біль в голові. Лікування представниця серіалу «Моя прекрасна мама» розпочала у Польщі, однак там її стан здоров’я різко погіршився, а родичі Заворотнюк прийняли рішення про її перевезення до Москви.

Продюсер групи «Ласковый май» Андрій Разін, який хотів навідати колегу, зізнався, що йому вдалось поспілкуватись із медиками. За їхніми словами, стан Анастасії Заворотнюк вкрай складний, а жити їй залишилось лічені дні. Сам Разін вважає, що хвороба була спричинена ін’єкціями краси, для виготовлення яких використовували стовбурові клітини.

Водночас у ЗМІ ширяться чутки, що Анастасія Заворотнюк насправді проходила курс лікування у Німеччині, а погіршення її стану здоров’я спричинений хірургічним втручанням. Навесні Заворотнюк літала в Німеччину до найкращих лікарів. Медики провели трепанацію черепа, щоб дістатися до пухлини, втім вони не дали бажаного результату.

Ані Анастасія Заворотнюк, ані її представники не коментують резонансних новин про її недугу. Лікарі московської клініки також не підтверджують, що в одній з палат перебуває знаменита акторка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus