USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучан кличуть на нічне кіно з Віллом Смітом

16 Серпня 2017 11:53
Черговий кінопоказ проекту «Lutsk night cinema» організовують у суботу, 19 серпня.Цього разу глядачі зможуть подивитися фільм «Сім життів», де головну роль зіграв Вілл Сміт. Кіноперегляд пройде в суботу о 21:00 на стадіоні СНУ імені Лесі Українки (вул. Ярощука, 30).

«Сім життів» – сильна драма про цінність людського життя, про те, що ми можемо робити один для одного. Головний герой – Людина з великої літери, яких зараз одиниці в усьому світі. Ця картина точно не залишить нікого байдужим і змусить замислитись над своїм власним життям. Ми не показуємо просто фільми – ми хочемо, щоб наші глядачі винесли щось для себе після перегляду», – говорять про показ організатори заходу.

Окрім перегляду кіно, гостей «Lutsk night cinema», як завжди, чекають розіграші чудових призів від спонсорів проекту. Виграти можуть саме справжні кіномани або люди, що народились під дуже фартовою зіркою.

Усі любителі культурного відпочинку та просто хороших кінострічок можуть вільно прийти на кінопоказ. Єдина заборона від організаторів – алкоголь, адже провести круто й весело час із своїми друзями можна і на тверезу голову.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus