USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучан та гостей міста запрошують на прем'єру документальної стрічки

13 Листопада 2018 23:13
Уперше в Луцьку 14 листопада відбудеться прем'єрний показ фільмів української режисерки Ксенії Кравцової «ПЖ» та «Така робота».

Про це повідомляють організатори.

Герої стрічки, батько та син, наче загубили відчуття часу. Їхнє життя тече день за днем, з року в рік. Їх розділяє простір. Їх поєднує любов. Люди, які в своєму житті, можливо ніколи не побачаться…

Сентиментальна та, водночас, шокуюча документальна стрічка «ПЖ» занурює глядача у внутрішній світ героїв, веде хиткими стежками їхнього життя та вражає правдивістю сповідей.

Трейлер до фільму: https://goo.gl/wyzJCa

Режисер — Ksenya Kravtsova

Опісля відбудеться другий показ фільму «Така робота» – стрічка про жінок. Це сповідь трьох секс-працівниць, які постають перед глядачем в першу чергу жінками, людьми, з усім, що притаманно кожній людині - радощами та бідами, історіями та мріями, сльозами та почуттями...

Трейлер до фільму: https://goo.gl/Ck2Xr8

Місце: книгарня «Є» (м. Луцьк, вул. Лесі Українки, 30)

Час: 18:30
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus