USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучан запрошують на ніч улюблених фільмів

14 Листопада 2017 21:03
Чергова ніч кіно від «Lutsknightcinema» відбудеться у суботу, 18 листопада, починаючи із 20:00, повідомляють організатори.

Кіноперегляд пройде в бібліотеці за адресою: проспект Президента Грушевського, 1. Захід триватиме до 8 години ранку. Вхід вільний, однак передбачає наявність реєстрації. Зареєструватися можна за посиланням.

У програмі заходу картини, які обрали глядачі та любителі проекту «Lutsknightcinema» у соцмережах. Серед них: «Ігри розуму» (2001), «Список Шиндлера» (1993), «P.S. Я кохаю тебе» (2007), «Смак життя» (2007), «Стати Джоном Ленноном» (2009).

У перервах між фільмами учасників заходу чекатимуть чай і кава, смаколики, а також цікаві кіноконкурси, де у кожного буде можливість виграти призи від спонсорів проекту.

На заході буде банка-збиранка для благодійних внесків у розмірі від 1 гривні; зібрані кошти підуть на подальшу підтримку відкритих кінопоказів.

Як повідомляють організатори, проект пропагує здоровий спосіб життя, тому глядачі можуть брати із собою все необхідне для власного комфорту, окрім алкоголю.

Також команда волонтерів просить глядачів дотримуватися правил. Для зручності організатори не забувати про каремати, ковдри та змінне взуття, що допоможе максимально поринути в атмосферу домашнього кінотеатру та зробить ваш вечір більш приємним.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Andrew Показати IP 14 Листопада 2017 23:33
Класно!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus