USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучан зігріють сильними фільмами

13 Березня 2018 20:28
Березневий кінопоказ від проекту «Lutsk night cinema» відбудеться у ніч із суботи на неділю, 17-18 березня, у бібліотеці за адресою: проспект Президента Грушевського, 1.

За кінострічки голосували підписники спільнот Facebook, vk та Instagram. За результатами голосування на кіноночі покажуть такі картини: «Хокінг» (2004), «Термінал», «Незламний», «Виклик», «Змінюючи реальність».

Як і завжди, кожен із глядачів зможе безкоштовно насолодитися смачненькими чаєм та кавою, поласує печивом. А також зробить світлини біля тематичної фотозони, з любов’ю підготовленої організаторами заходу. Не забороняється приносити і щось своє – їжа, безалкогольні напої, покривала, подушки та все, що може зробити ваш кіноперегляд дуже комфортним та затишним.

«Рекомендується захопити із собою друзів, сім’ю чи другу половинку, а також зручне змінне взуття», - наголошують організатори.

Між стрічками глядачі зможуть взяти участь у цікавих та веселих конкурсах, де є шанс виграти призи від партнерів проекту.

Щоб прийти на кіноперегляд, потрібно зареєструватися за посиланням: https://goo.gl/forms/eGgCzGjsm2DPldEk2.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus