USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучанин знявся у стрічці «Захар Беркут»

29 Липня 2018 16:45
Голова громадської організації «Кримські татари Волині», мешканець Луцька Сервер Зейнідінов знявся у масовці фільму «Захар Беркут», пише Волинь24.

Як розповів татарин, його запросили у фільм, адже на знімальному майданчику потрібні були люди з монголоїдними рисами обличчя.

«Якщо ти активний то ти активний у всьому. Подзвонили друзі з проханням знятися в масовках в епізодах з монголами. Потрібні були люди з монголоїдними рисами обличчя. Відірвався від справ, поїхав. Правда трохи втомився але море вражень» - розповів Сервер Зейнідінов.

Довідково:

Фільм «Захар Беркут» знімає український режисер Ахтем Сеітаблаєв. Зйомки проходять на Закарпатті.

Завершити знімальний процес творці фільму планують наприкінці серпня. Прем’єра стрічки відбудеться у 2019 році.

У зйомках фільму «Захар Беркут» за мотивами однойменної повісті Івана Франка бере участь міжнародна команда з України, США, Казахстану, Великобританії та Монголії.

Стрічка розповідає про події 1241 року: монгольська орда на чолі з ханом Бурундою рухається на захід, винищуючи все на своєму шляху. Дійшовши до Карпатських гір, військо зупиняється біля підніжжя. Однак вночі місцеві мисливці брати Беркути потайки пробираються в табір та звільняють полонених. Несамовитий від люті хан вирішує йти навпростець, щоб помститися і знищити карпатські поселення. Для цього він знаходить зрадника серед місцевих, який відкриває йому таємний прохід у горах. Однак невеличка громада гірських мисливців під керівництвом Захара Беркута має свій план, щоб назавжди зупинити ворога.

Ролі у стрічці виконують Андрій Ісаєнко (виконавець бійця Суботи у фільмі «Кіборги»), Олег Волощенко («Сторожова Застава»), Роберт Патрік («Термінатор 2: Судний день», «Міцний горішок 2», «Останній кіногерой», «Ангели Чарлі 2»), Цегмід Церенболд («Військо Мин Бала»), Томмі Фленаган («Хоробре серце», «Гладіатор», «Місто гріхів» ), Поппі Дрейтон («Абатство Даунтон», «Русалочка»), Аян Утепберген («Військо Мин Бала», «Діамантовий меч»), Алекс МакНіколл («5-та хвиля», «Аксель»), Віктор Жданов («Кіборги»), Єржан Нуримбет («Сторожова Застава», «Сардар», «Меч перемоги», «Наречена»), Елісон Дуді («Індіана Джонс і останній хрестовий похід», «Вид на вбивство»), Аліна Коваленко, Дуалет Абдигапаров («Кочівник», «Ліквідатор», «Орда»), Рокі Майерс, Олег Стефанов, Нуркен Туматаєв («МакМафія»), Олівер Тревен, Марина Кошкіна, Марат Абдулаєв («Ліквідатор», «Тараз»), Станіслав Лозовський, Даніяр Ахметов, Вікторія Клещенко-Пилипчук та інші.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus