USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Можливо, буде ціла серія»: у Луцьку волонтери оприлюднили «кривавий» ролик про безпеку руху

23 Червня 2020 14:02
У Луцьку волонтери спільно із працівниками патрульної поліції відзняли та оприлюднили соціальний відеоролик, у якому показали наслідки ігнорування Правил дорожнього руху велосипедистами.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомила волонтерка та громадська активістка Анастасія Рудик.

Раніше повідомлялося, що у рамках флешмобу #безпекаценеіграшки, який працівники патрульної поліції організували ще до карантину, луцькі волонтери 16 червня зняли соціальний ролик про безпеку руху на дорогах. За основу сюжету молоді актори взяли саме ситуацію з велосипедистом.

Як прокоментувала вихід свого «творіння» із однодумцями волонтерка Анастасія Рудик, яка за сюжетом відеоряду зіграла роль велосипедистки, що потрапила у ДТП, відеограф Олександр Слобода змонтував ролик настільки швидко, що навіть самі актори не очікували такої «блискавичності».

«Коли побачила готове відео, емоцій було дуже багато. Ми якраз із друзями пили каву після іншої зйомки, а Олександр потішив нас виходом ролику. На тих емоціях ми навіть зробили фото цього моменту. Правок майже не було. Відео, яке ви бачите зараз, це і є, по суті, перший змонтований варіант», - розповідає дівчина.
З її слів, перед публікацією відео хвилювалася, наче перед державним іспитом в університеті.

«Не знаю, чому так, але відчувала відповідальність. Взагалі все почалось з того, що волинські поліцейські запустили в мережі флешмоб #безпекаценеіграшки, де розігрують сумку з світловідбиваючими елементами за найоригінальніше тематичне фото або відео. Сумка мені сподобалась і тут почались думки про оригінальне фото. Були варіанти і в масці, і в рукавичках, і з антисептиком (так як карантин), пристебнутою паском безпеки в авто, але це не здавалось мені оригінальним, тому пішла далі. І ось мені спала на думку ідея з велосипедом. Думала подруга просто зніме на телефон і буде гарно, але пішли далі. І коли відеооператор Саша Слобода пожартував, мовляв, у відео бракує крові, я зрозуміла - все серйозно. І в фіналі у нас вийшов професійно змонтований ролик зі сценарієм, акторами, дублером, гримером і поліцією», - посміхається Настя.

Дівчина зізналася, що уже встигла прочитати перші коментарі до відеоролику у соціальних мережах, і дуже тішиться тим, що він викликав схвальні відгуки серед користувачів. «Люди вже навіть пропонують нам ідеї для наступних роликів про безпеку руху. Хтозна, можливо то буде ціла серія», - ділиться планами на майбутнє волонтерка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 23 Червня 2020 14:13
Хочете показати небезпеку ігнорування ПДР велосипедистами - показуйте відеоматеріал зі справжніх ДТП, всю глибину "неправоти" порушника видно на таких відео краще.
Во во до Анонім Показати IP 23 Червня 2020 15:09
і показувати треба мертвих велосипедистів а не живих з поцарапаними колінами.
Влад Показати IP 23 Червня 2020 14:17
"Правок майже не було." Відеографи завжди отримують задоволення,коли клієнти вносять правки
Анастасія Рудик до Влад Показати IP 23 Червня 2020 18:24
Правки були мінімальними, а задоволення від роботи і результату на щастя отримала уся на за команда !)
Пенсіонерка Горбата до Анастасія Рудик Показати IP 24 Червня 2020 07:18
Ви зібралися щоб задоволення там отримувати,чи корисну справу зробити???Задоволення вдома отримуй-а вийшла на люди-мусиш відповідати..а то ціпка скуштуєш.не дратуй бабу
Анастасія Рудик до Пенсіонерка Горбата Показати IP 24 Червня 2020 11:36
Знаєте, можна отримувати задоволення від своєї роботи, діяльності , бути щасливою і при цьому корисною суспільству . На щастя я займаюсь тим, що приносить мені багато натхнення і задоволення, і я можу собі це дозволити. Тому так і виходить 2в1. Долучайтесь до наших благодійних проектів, відчуєте, як працювати в крутій позитивній команді ))
Свідок Показати IP 24 Червня 2020 07:18
Потрібно негайно зняти ролик про правила безпечного спілкування з поліцією Луцька. В неділю близько 18.00 на вулиці Гордіюк громадянин викликав швидку, на вулиці іншому чоловіку стало погано. На привеликий подив з швидкою приїхав автомобіль з трьома поліцейськими. Громадянин мабуть спитав чому вони приїхали, коли їх ніхто не викликав. Реакція поліцейських була шокуючою. Вони стали крутити чоловіку руки і вдягати наручники. Чоловік намагався вивільнитися, але неадекватний поліцейский копнув його ногою в живіт, чоловік обмяк. Але поліцейський ще зі всієї сили наступив йому на голову, чоловік втратив свідомість. Поліцейські затягли його в машину без свідомості і повезли, незважаючи на те, що море свідків бачили це і просили не чіпати чоловіка і нікуди не везти. Через пару годин чоловіка відпустили. Але швидку довелося викликати вже для нього. Медики діагностували два зламаних ребра, струс мозку, множинні синці по тілу . Вухо стало синє від удару.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus