USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Помер виконавець ролі Сісі Кепвелла в серіалі «Санта-Барбара»

10 Березня 2019 17:01
У США пішов з життя актор Джад Аллан, який зіграв Сісі Кепвеллів в серіалі «Санта-Барбара».

Артист помер в оточенні членів своєї сім’ї у віці 84 років. Останній день народження артист відзначив 1 березня, повідомив актор Ей Мартінез, передає Gazeta.ua.

Смерть актора підтвердив і його син Рік Браун. «Дуже шкода повідомляти дуже сумні новини про те, що мій тато пішов із життя сьогодні (9 березня – ред.) ввечері. Він спокійно помер в оточенні своєї сім’ї і був так любимий нами і багатьма іншими», – написав він.



Джед Аллан брав участь у зніманнях «Санта-Барбари» від 1986 до 1993 року. Після цього він також був актором серіалу «Беверлі-Гіллз, 90210». Свого часу його навіть визнавали кращим актором мильних опер за версією Soapy Awards.

Окрім серіалів, Аллан також грав у фільмах «Полярна станція «Зебра» та «Арлетт». Актор неодноразово розповідав, що одна з його прабабусь була родом з Одеси, а друга – з Мінська. Однак, за словами Аллана, у нього не залишилося вже родичів у цих країнах.

Аллан був одружений 50 років. Його дружина Тобі померла в 2001 році. У пари залишилося троє дорослих синів і шестеро онуків.

На початку березня після інсульту помер знаменитий актор Люк Перрі, зірка популярного серіалу 90-х «Беверлі-Хіллз, 90210».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus