USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Померла відома акторка Віра Глаголєва

17 Серпня 2017 08:14

Відома російська акторка Віра Глаголєва померла 16 серпня. Як пишуть ЗМІ, причиною смерті стало онкологічне захворювання.

Канал 24 зібрав головні факти з біографії актриси та її фільмографію.

Глаголєва народилася 31 січня 1956 року в Москві. У дитинстві Віра займалася стрільбою з лука і навіть отримала звання майстра спорту та увійшла в юніорську збірну Москви.

Дебют Глаголєвої в кіно відбувся випадково. У 1974 році вона разом з подругою прийшла на студію "Мосфільм", де її в буфеті зауважив асистент режисера стрічки "На край світу". Тоді дівчину запросили знятися у кіно.

Популярність до Глаголєвої прийшла в 1983 році, після зйомок мелодрами "Вийти заміж за капітана", де вона зіграла журналістку Лєну.

Вона запам'яталася мільйонам глядачам за фільмами "Не стріляйте в білих лебедів", "Щиро ваш", "Зал очікування", "Маросейка, 12".

Актриса удостоєна звання народної артистки Росії.

Глаголєва була двічі заміжня. У Віри залишилися три доньки – Марія, Анна і Анастасія.

Заступник голови Спілки кінематографістів Росії Клим Лаврентьєв повідомив, що прощання з Вірою Глаголєвою відбудеться 19 серпня в Центральному будинку кіно, передає РИА Новости.

"Початок церемонії прощання об 11.00. Що стосується того, коли буде похована Глаголєва, це вирішуватиметься завтра", - зазначив Лаврентьєв. 

Фільми за участю Віри Глаголєвої

"В четверг и больше никогда":

"Искренне ваш":

"Выйти замуж за капитана":

"Сошедшие с небес":

"Женщина желает знать":

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
атож Показати IP 18 Серпня 2017 10:41
В травні 2017 року Глаголєва потрапила до бази злочинців українського центру "Миротворець". Актрису звинуватили в незаконному перетині державного кордону України і популяризації російського окупаційного режиму на території анексованого півострова Крим.
Іларіон Показати IP 20 Серпня 2017 08:59
5 та колона в траурі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus