USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Померла зірка серіалу «Величне століття»

11 Серпня 2021 21:07
Померла відома актриса, яка знімалася у популярному серіалі «Величне століття». Сабіна Тозія зіграла роль Афін-хатун – годувальниці Султана Сулеймана та головної кермувальниці його гарему. Актрисі було 75 років.

Про смерть Сабіни Тозії на своїй сторінці в Instagram повідомила головна зірка «Величного століття» – актриса Мер’єм Узерлі, пише УНІАН.

Вона зазначила, що разом з актрисою вони знімалися у трьох проектах. «Моє серце розбите», – написала Узерлі.

Актриса Сабіна Тозія померла 10 серпня. Зірка «Величного століття» довго хворіла та не любила розповідати про свої проблеми зі здоров’ям. Артистка обрала для себе спокійну старість, за декілька років до смерті вона вирішила відійти від публічності та навіть відмовилася від своєї сторінки в Instagram.

У серіалі «Величне століття» актриса в образі Афін-хатун з’явилася у 65 серії. Її персонаж тривалий час був одним з ключових, проте у 119 серії героїня померла, рятуючи життя Хюррем Султан.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Серіаломан Показати IP 12 Серпня 2021 09:18
Афіфе-хатун, а не Афін хатун. Йолки-палки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus