USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Про Грету Тунберг знімуть документальний серіал

12 Лютого 2020 07:40
Науковий відділ BBC Studios зніме документальний серіал, присвячений 17-річній шведській екоактивістці Греті Тунберг. Як повідомляє ZN з посиланням на ВВС, Тунберг вже погодилася взяти участь у проєкті, який розповість про її подорож світом в рамках кампанії, спрямованої на боротьбу зі змінами клімату.

Шоу також розповість про особисті переживання дівчини, написання промов та зустрічами з світовими лідерами.

"Зміни клімату – це, мабуть, найважливіше питання наших життів, тому здається дуже своєчасним створити авторитетний серіал, який дослідить факти і науку за цим складним предметом", - заявив виконавчий продюсер BBC Studios Роб Ліддел.

Грета Тунберг стала відома на весь світ після того, як стала пропускати школу п'ятницях, починаючи з серпня 2018 року для того, щоб виходити на пікети біля будівлі шведського парламенту, вимагаючи вжити заходів щодо запобігання глобального потепління. Незабаром до її п'ятничним акцій приєдналася молодь по всьому світу, а Грету стали запрошувати виступати в ООН, на Всесвітньому економічному форумі та інших міжнародних заходах вищого рівня. Нещодавно вона виступила в Давосі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 12 Лютого 2020 08:21
Зробили ідола.
Степан (Крымчанин) Показати IP 12 Лютого 2020 09:07
Начали снимать фильмы про психично больных. У Греты диагностирован синдром Аспергера и селективный мутизм, ограничивающие ее социальное взаимодействие (погуглить). Видимо следующим "героем" будет Наполеон из 6 палаты.
Всезнайко Показати IP 12 Лютого 2020 09:47
То вже й про Таню Чорновіл хай знмуть.
777 до Всезнайко Показати IP 12 Лютого 2020 11:50
Не.про таню лента на следующий оскар.
ВВ Показати IP 12 Лютого 2020 09:56
Ви слухайте, що вона хоче донести до світу, а не які у неї хвороби! Людство засрало всю планету - дальше нікуди! Такими темпами скоро будемо воювати за чисту воду і їжу! Нас всіх влаштовує авто під сракою, комфорт, купа шмоток і т.д....Але народ, реально треба змінювати курс на відновлення довкілля... або буде велика Д.,ПА...ні не нам...Але наші внуки це відчуюють.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus