USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Такий талант, але треба було бути трохи поступливішою», – ще одна дівчина звинуватила актора з Волині у домаганнях

11 Серпня 2021 09:14
Ще одна дівчина звинуватила актора Володимира Талашка в сексуальних домаганнях.

Про це вона написала у Facebook у вівторок, 10 серпня, проте зараз пост прихований, передає Корреспондент.net.

Працівниця Мін’юсту Юлія Кондратська розповіла, що 18 років тому перед її вступом до Київського національного університету театру, кіно і телебачення ім. Івана Карпенка-Карого Талашко до неї домагався. На той момент з актором абітурієнтку познайомив її родич, який жив з ним по сусідству.

«Він завжди усміхався, сипав компліментами мамі, розсипався похвалами з приводу мого таланту, але щось турбувало в тій його надмірній галантності, хоча для мене він і був дідусем», – розповіла Кондратська.

На канікулах перед вступом дівчина приїхала до Києва і зупинилася у подруги, яку просила супроводжувати її на репетиціях – це дратувало Талашка.

«Одного разу вона не змогла поїхати, свої плани. Я вирвалася звідти практично неушкодженою, завдяки силовому «загартуванню» городами і хорошому голосу. Ну, як, фізично неушкодженою. Пам’ятаю, як спускалася в метро, ​​й у мене трусилися руки і підкошувалися ноги. Ледве дійшла до будинку. І нічого нікому не сказала», – додала Кондратська.

Як з’ясувалося пізніше, Талашко був у приймальні комісії, яка оцінювала абітурієнтів. Кондратська впевнено прочитала всю програму, але актор покликав її до столу членів комісії і попросив посміхнутися, після чого порадив «привести в порядок свої зуби».

«Пам’ятаю, як сповзла по стіні, коли за кабінетом зачинилися двері. Але відразу відчинилися. Вийшов він, нахилився до мене і прошепотів, тихо, щоб почула тільки я: «Такі шанси, такий талант, але треба було бути трохи поступливішою, сонечко», – каже Кондратська.

У зв’язку з цим дівчина наголосила, що вірить заявам про домагання в університеті ім. Карпенко-Карого.

Нагадаємо, що в Києві викладача вишу підозрюють у домаганнях до студенток. Мінкульт закликав керівництво університету сприяти оперативній і всебічній перевірці всіх наведених випускницями фактів.

Пізніше Талашко відреагував на звинувачення в домаганнях до студенток. «Нічого такого не було», – стверджує актор. В університеті заявили, що ще ніхто офіційно не скаржився на викладача.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Читач Показати IP 11 Серпня 2021 09:42
- Неси фарбу. Малюй зірку...
Ось О до Читач Показати IP 11 Серпня 2021 11:38
Ось вона й відомою стала, напевне зіркою.
Лучанин Показати IP 11 Серпня 2021 09:49
Так, ну чекаємо сміливих студенток поплавського! А може й студентів)
ботоксШМЯК до Лучанин Показати IP 11 Серпня 2021 11:39
Зараз таких студенток біля кожної відомої постаті набереться до грому. Якось то "таланти" а скоріше НЕДОталанти треба розкручувати.
Євробидло Показати IP 11 Серпня 2021 11:44
А де власне домагання???
Доктор Шацький 33 см Показати IP 11 Серпня 2021 12:30
Це ж норма в артистичному середовищі. Вони що йшли до нього займатися запуском космічних апаратів ??? Вони добре розуміли що до чого ... А для нього у фізіологічному плані також нормально ... 2 роки тому у Лісовій пісні на Шацьких озерах спостерігав за Талашко під час відпочинку - видно що вже старий мерин, його взагалі нічого там не цікавило...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus