USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У луцькому парку запрацював кінотеатр під відкритим небом

1 Травня 2018 21:53
У Центральному парку імені Лесі Українки запрацював кінотеатр під відкритим небом. Уже сьогодні, 1 травня, заплановані 2 сеанси - на 21:00 та 23:00.

«Наш рідний парк стає місцем, де можна з користю та задоволенням провести і день і вечір», – зазначив на своїй сторінці у Фейсбуці радник Луцього міського голови Ігор Поліщук.

Кінотеатр просто неба «Justfilm» знаходиться він у Центральному парку культури і відпочинку ім. Лесі Українки, поблизу алеї із парасольками.

Про це повідомила у Фейсбуці Ірина Воіна.

«Кіносеанси – безплатні. Але за пуфи, на яких можна зручно розміститися, треба буде заплатити. Втім, лучани можуть приходити і з власними ковдрами й сідати на траві.

Кіно транслюють на великому екрані розміром 6х4 м. Фільми можна буде дивитися аж до кінця літа, а якщо погода сприятиме - то ще й у вересні. Причому, має бути цікаво не лише дорослим, а й малюкам – для них влаштовуватимуть дитячі дні з мультфільмами на всі смаки.

Працюватиме заклад залежно від погоди, тому програму кіносеансів розписуватимуть лише на день», – йдеться у дописі.

Інформацію про сеанси кінотеатру просто неба можна знайти у Інстаграм – just.film_lutsk.

Так, о 21:00 транслюватимуть фільм «Законослухняний громадянин», а о 23 годині усі охочі матимуть змогу глянути фільм «1+1».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Небайдужий Показати IP 2 Травня 2018 07:47
Просто вкрали формат у Lutsk Night Cinema. Дуже красиво
Vitaliy Показати IP 2 Травня 2018 07:58
Дітям запізно, діти мають спати в таку пору
Хм Показати IP 2 Травня 2018 11:26
Краще прибирали б парк і алкашів ганяли з парку
Nf Показати IP 2 Травня 2018 16:09
Складається враження, що в Луцьку останнім часом якась концентрація з придурків. Та ж хороше діло люди започаткували - ті в кого не дуже з грошима, а таких в нашому суспільстві багато, можуть культурно і корисно провести час, що поганого?! Але ж б..ть сидять і нудять тут, і це погано,і те погано, і кінотеатр в парку злить і тюльпани дратують, і все не так. То візьміть і зробіть щось краще чи заткніться вже.
людмила Показати IP 2 Травня 2018 22:28
Ми вчора там були, доці сподобалось, клас.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus