USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку незрячих запрошують на фільм

12 Жовтня 2020 09:30
У Луцьку до Міжнародного дня білої тростини ініціатива «Доступне Кіно» у партнерстві з Генерацією Успішної Дії безкоштовно покажуть фільм зі звукоописом.

Про це повідомляють організатори у фейсбуці.

Усі охочі матимуть можливість:

– переглянути цікаву кінострічку (для людей із порушеннями зору передбачений звукоопис);

– дізнатися, як незрячі глядачі й глядачки можуть ходити в кіно на звичайні сеанси або дивитися фільми вдома;

– обмінятися досвідом та побажаннями щодо наступних показів.

Отже, в четвер, 15 жовтня, о 16:00 до кінокомплексу «Адреналін Сіті» запрошують людей з інвалідністю зору, журналістів і всіх охочих подивитися фільм зі звукоописом або, як кажуть в народі, з тифлокоментарем.

«Для цього треба мати лише бажання і смартфон, на який можна встановити додаток, через який у ваші вушка транслюватиметься коментар.

Такий спосіб перегляду фільмів не заважає іншим глядачам, адже коментар чуєте лише ви. А, крім того, вам більше не потрібно щоразу питати у своїх зрячих друзів про те, що там на екрані. Саме за таким принципом можна дивитися доступні фільми в кінотеатрах і наше завдання – показати вам ці переваги, щоб популяризувати такий спосіб перегляду фільмів, бо це справді зручно!

З вас – присутність, з нас – повна і всеосяжна консультація зі встановлення, налаштування й використання додатка.

Дивимося крутецький фільм «Вас не було на місці». Під час фільму ви точно не заснете і не пошкодуєте, що прийшли!» – йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus