USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку покажуть фільм-розслідування про Катю Гандзюк

3 Квітня 2019 13:17
У Луцьку покажуть фільм-розслідування про вбивство херсонської активістки Катерини Гандзюк.



Спецпоказ фільму «Гандзюк: системне вбивство» відбудеться 4 квітня о 17:00.

Стрічку покажуть за адресою вулиця Коперника, 12 (Центр туризму, спорту та екскурсій). Окрім того, після перегляду відбудеться обговорення за участі авторів фільму, повідомляють організатори.

Влітку 2018 року херсонську активістку Катерину Гандзюк облили сірчаною кислотою. Вона отримала важкі хімічні опіки й через три місяці померла в лікарні. До розслідування резонансного злочину долучилися правоохоронні органи України. Від дня нападу минуло майже вісім місяців. Убивство не розкрито.

У документальному фільмі-розслідуванні «Гандзюк: системне вбивство» журналісти перевірили версії активістки та з’ясували, що правоохоронці різних рангів могли сприяти чи навіть допомагати підозрюваним в організації вбивства Катерини Ганздюк.

Деталі про подію тут.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
МАТИ Показати IP 3 Квітня 2019 16:03
ЦАРСТВО НЕБЕСНЕ ТОБІ., ТА СПОКІЙ ТВОЄЇ ДУШІ... ВТІШЕННЯ СЕРДЕЦЬ ТВОЇХ РІДНИХ ТА УТІШЕННЯ ЇХ ПЕРЕД ГОСПОДОМ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus