USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку презентували допрем’єрний показ серіалу про ветеранів АТО

16 Грудня 2020 14:32
Другий сезон документального серіалу про підприємців – ветеранів АТО «Крутий Заміс 2» презентували у Луцьку. Серед героїв стрічки – волинянка Майя Москвич.

Глядачам серію «Крутого замісу 2» презентували у просторі «ГаРмИдЕр ангар-stage», повідомляє Суспільне Волині.

Як розповів режисер серіалу Костянтин Кляцкін, лучани першими змогли побачити серію про Майю Москвич, доброволицю батальйону «Гарпун» і полку «Миротворець», організаторку клубу стрільби з лука Archer Birds.

У документальному серіалі ветеранка спілкується і своїми друзями, учасниками бойових дій на Донбасі Павлом Ковальським і Володимиром Неродою та ведучим і режисером проєкту Костянтином Кляцкіним.

Знімання відбувалися влітку у Луцьку на майданчику, де займалися учасники клубу стрільбі із лука, розповів продюсер серіалу Сергій Малярчук.
Героїня фільму Майя Москвич каже: сьогодні вперше побачила серію про себе. Говорить: погодилася на знімання, бо сподобалася ідея авторів показати досягнення ветеранів, які започаткували власну справу. «Чим більше буде інформації про ветеранів, тим краще. Враження дуже круті. Все було професійно», – каже ветеранка.

Через карантинні обмеження прийти на допрем’єрний показ змогли лише 20 глядачів.
Побачити другий сезон документального серіалу про ветеранів «Крутий заміс» можна буде в кінці січня на регіональних каналах Суспільного і в YouTube.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus