USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку презентували фільм про кіборгів Донецького аеропорту

2 Березня 2017 13:19
У кінотеатрі «Premier City» стартували сеанси фільму «Воїни духу». Прем’єрний кінопоказ відбувся 1 березня, пишуть організатори.

Кінотеатр «Premier City» підтримує проект соціальних ініціатив ТРЦ «ПортCity». У рамках цього проекту в кінокомплексі організували покази документального фільму «Воїни духу».

Стрічка Тетяни Кулаковської та Анни Мартиненко розповідає про останні дні оборони Донецького аеропорту вустами його захисників.

«Як анонсувалося раніше, 2017 рік для ПортCity – це «Рік соціальних ініціатив». У рамках проекту ми піклуємося про дітей-сиріт, допомагаємо дітям воїнів АТО, дітям з ДЦП, інвалідам. Сьогоднішній показ – це один із запланованих соціальних заходів, який має на меті донести до глядачів одну із точок зору на події, які відбувались і відбуваються в нашій країні. Хочемо, щоб і ви, і ми зробили висновки. Будемо намагатись, щоб цей фільм переглянуло якомога більше людей і зрозуміло важливість того, що відбувається, важливість того, що ми робимо і прагнемо донести до людей», - зауважила керівник маркетингу ТРЦ «ПортCity» Галина Химчик.

На прем’єру запросили представників руху «Меценати для солдата». Для них ця стрічка – це ще один погляд на події і людей, які творять нову історію України.

Сеанси фільму «Воїни духу» проходитимуть у «Premier City» також 2, 3, 6 та 7 березня, о 14.20. Вартість квитка для дорослих - 30 гривень, для школярів і студентів – 20 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Мабуть Показати IP 2 Березня 2017 14:34
При штурмі рейстага приймало менше військових частин . ніж ви показали кількість частин при аеропорту

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus