USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку серед ночі шукали «Втрачений Ковчег»

20 Березня 2017 15:13
28-й нічний кіноперегляд від «Lutsk night cinema» відбувся у ніч з 18 на 19 березня в антикафе «Innerspace». Тематикою заходу стала культова франшиза Стівена Спілберга «Індіана Джонс».

Гості події мали змогу подивитись усі чотири частини «індіани». Організатори перегляду створили для кіногурманів затишну пригодницьку атмосферу. Кожен охочий міг сфотографуватись із капелюхом як в Індіани Джонса, та подивитись на змій, які ще нікого ніколи не кусали.

«Lutsk Night Cinema» – це особливий формат кінотеатру, який завдяки своїй атмосфері буде до вподоби кожному нашому глядачу. Зокрема ніч Індіани вирізнилася особливим захопленням історією головного героя. Цікавий та насичений пригодницький сюжет робіт культового режисера Стівена Спілберга змушував нас і наших відвідувачів на одному подиху переглянути всі кінострічки з цієї серії. До того ж, креативність дружньої команди організаторів дозволила глядачам цікаво провести час між фільмами. Отож, якби я ставив оцінку за цей кіноперегляд, я поставив би 10 з 10», – розповідає про перегляд Богдан Оліх, один із організаторів заходу.

Крім перегляду кінокартин, гості заходу могли відчути себе героями таких стрічок, як «Кримінальне чтиво», «Один удома», «Жив-був пес» та інших, адже відтворили сцени з цих картин у конкурсі акторства. За що учасники були нагороджені призами від «Книгарні «Є» та сертифікатом на масаж від партнера проекту. Крім того, на гостей заходу чекала вікторина про цикл фільмів «Індіана Джонс», а найкмітливіший учасник отримав сертифікат на місяць танцювальних занять у комплексі «Diamond»; та вікторина на знання особливостей кав’ярні «Цукерня» і сертифікат на каву номіналом 100 гривень.

Своїми враженнями ділиться один із глядачів Юрій Федонюк: «Зрозуміло, що така штука, як цей захід, сама по собі мені дуже сподобалась. Окремо хочу відмітити атмосферку приміщення, яка була суперкласною. Купа квестів, море ніштячків, ведуча, яка завжди піклується про комфорт глядачів – усі ці, на перший погляд, дрібнички виливаються у яскраву картину вдалого уікенду».

Наступний кіноперегляд чекає на глядачів уже в квітні. Тож якщо не хочете пропустити ніч одного з найкращих режисерів кінематографу – слідкуйте за новинами «Lutsk night cinema» в соцмережах ВК та Facebook.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus