USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку стартував фестиваль анімації «Задзеркалля-2017»

9 Вересня 2017 16:33
Фестиваль анімації «Задзеркалля-2017» почав розкривати свої таємниці. Відкриття розпочалося об 11:00 у Палаці культури міста Луцька.

Усі охочі змогли відвідати захід та познайомитися з головними персонажами дійства, яке триватиме протягом двох днів. Нагадаємо, з детальною програмою заходу можна ознайомитися тут.

Фестиваль, який цьогоріч проходить під гаслом «Розкопки анімаційного періоду», відбувається у нашому місті вже вдруге.

Ініціаторами дійства стала громадська організація «Імаго». До слова, до проведення заходу долучилася і міська рада, яка виділила 38 тис. грн із місцевого бюджету, про що розповіла директор департаменту культури Луцької міської ради Тетяна Гнатів.

Організатори підготували для учасників масу цікавинок, серед яких були й театральні постановки, що переносили гостей в альтернативну реальність на кілька тисяч років назад. Таким чином глядачі змогли зазирнути у Стародавні Єгипет та Рим, та навіть в еру динозаврів та печерних людей, що особливо розвеселило малечу. Потішили своїм виступом також учасниці світлодіодного шоу LEDANCE.

Також ведучий по черзі представляв публіці гостей фестивалю – фахових мультиплікаторів, художників та сценаристів, які проводитимуть тематичні майстер-класи та вчитимуть лучан та гостей міста створювати анімацію.

Гостей запрошували прийти на захід в образі улюбленого персонажа, однак сміливців виявилося небагато, тож свій солодкий приз отримала учасниця, яка перевтілилася в одного з персонажів мультфільму Monster High.

Відкриття фестивалю відвідало багато малечі, яка після закінчення заходу стрімголов побігла записуватися за майстер-класи, які, до слова, можуть відвідувати й дорослі.

Кожен може вибрати тренінг на свій смак, отож не втрачайте часу!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus