USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Вже сьогодні: у Луцьку – фестиваль кіно Lampa.doc

3 Серпня 2018 16:12
З 3 до 5 серпня у Луцьку триватиме фестиваль документального кіно Lampa.doc — 2018. Захід відбудеться на території Луцького замку.

Окрім кінопереглядів запланована денна освітня програма, що складатиметься з майстер-класів, лекцій, зустрічей з режисерами. Про це інформує департамент культури Луцької міської ради.

Програма освітнього блоку буде найбільш різноманітною і цікавою. Зокрема серед гостей фестивалю, що відвідають місто Луцьк під час Lampa.doc та зустрінуться з глядачами, буде польський режисер Пьотр Стащік, молода українська режисерка Аліна Горлова, продюсера Світлана Зінов’єва.

Однак, зважаючи на те, що покази відбуватимуться на території Луцького замку, необхідно буде придбати вхідний квиток. Разом з тим передбачено перелік пільгових категорій, представники яких зможуть потрапити на територію Замку Любарта, під час проведення фестивалю Lampa.doc, безкоштовно. Серед них: учасники бойових дій, діти віком до 14 років та люди пенсійного віку.

Як розповідало Інформаційне агентство Волинські Новини, цього року лучани матимуть змогу переглянути 12 унікальних стрічок, відзнятих на території України, Польщі та Росії. Усі 12 фільмів програми – це ексклюзив, принаймні для луцької аудиторії, тому що їх не можна побачити в кінопрокаті чи онлайн. Вони транслюватимуться просто неба, на екрані, діагоналлю 7 метрів, із дуже хорошим звуком. Це принципова позиція: щоби зображення та звук були якісними, адже це впливає на сприйняття фільмів аудиторією. Ми не нехтуємо технічними моментами.

Загалом у 2018 році фестиваль охоплює 9 міст. Він розпочався в Запоріжжі та вже побував у Бердянську, Краматорську, Червонограді, Ужгороді та Варшаві. Після Луцька дійство помандрує до Житомира, Умані, Кропивницького та Києва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus