USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Вінниці помер актор із фільму «У бій ідуть лише «старі»

3 Листопада 2020 08:58
У Вінниці помер український і радянський актор Олександр Немченко, найбільше відомий глядачу по ролі Івана Федоровича у фільмі «У бій ідуть лише «старі».

Про це повідомляється на фейсбук-сторінці Вінницького академічного музично-драматичного театру імені Миколи Садовського, інформує Главком.

«Відійшов у вічність Олександр Немченко... Диригент співочої ескадрильї прийняв в обійми ще одного свого вихованця», – зазначають у театрі.

Прощання відбудеться 3 листопада о 16:00 в «Реквіємі» (вул. Батозька) у Вінниці, а поховають Олександра Немченка у Рівному.

Немченко є заслуженим артистом України, на його рахунку 122 ролі в театрі і чотири в фільмах. Популярним він став після того, як зіграв добродушного, веселого, безвідмовного барабанщика другої співучої ескадрильї Івана Федоровича у фільмі «В бой идут одни старики».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анатоль_ Бідзюра Показати IP 3 Листопада 2020 12:24
Ви знаєте я теж сумую за радянським актором О. Немченком... Проте, моїм дітям та онукам це ім'я невідоме. І слава Богу! Але, не через те, що вони покійника не поважають... Нинішні діти такими "совково"-пропагандистськими фільмами, не цікавляться і ніколи ними не захоплювались. Вони не знають, що це таке. Вони жахливо розмовляють російською, а деколи і взагалі не розуміють про що йдеться у "Смуглянке-молдаванке".
777 до Анатоль_ Бідзюра Показати IP 3 Листопада 2020 17:14
Ну и к чему ты здесь это наплел. чем хвалишся дурко?
Знаю Показати IP 3 Листопада 2020 21:37
Шкода, все більше акторів, СПРАВЖНІХ, відходять у Вічність... Та ще й із цього легендарного фільму... До речі, де в ньому "совкова пропаганда"?.. Погано дивилися значить! Там - суцільна душа, людські стосунки, біль втрат, радощі й печалі людські, неповторні пісні (ріізними мовами) та... любов до України, передана незабутнім Леонідом Биковим. Тільки він один знав, якою ціною це все було зняти в ті часи. Без пафосу та особливої догоди кіноначальникам.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus