USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Уже сьогодні в Луцьку - благодійний перегляд «Сімпсонів»

31 Березня 2017 11:57
Благодійний перегляд повнометражного мультиплікаційного фільму «Сімпсони у кіно» у Луцьку. Захід влаштовують задля збору грошей на лікування відомої актриси озвучення Анни Левченко, яка озвучувала в мультсеріалі головного персонажа Барта Сімпсона.

Організатор заходу – громадська організація «Імаго».

Відома актриса озвучення Анна Левченко потрапила в лікарню з діагнозом «гіпертонічний криз». За словами дочки актриси Стефанії Барчук, жінку госпіталізували прямо під час озвучення на канлі «СТБ». Мовляв, небезпека минула, однак на подальше обстеження та реабілітацію «голоса Барта Сімпсона» потрібні значні кошти.

Сьогодні, 31 березня, о 19:00 в антикафе «Innerspace», що за адресою вулиця Паркова, 5, розпочнеться благодійний кіноперегляд повнометражного мультиплікаційного фільму «Сімпсони у кіно» режисера Девіда Сільвермена, знятого на основі комедійного мультиплікаційного телесеріалу «Сімпсони». Тривалість фільму - 87 хвилин.

Вхід – благодійні внески. Усі виручені кошти організатори перекажуть на рахунок хворої актриси. Окрім перегляду фільму організують невеличкий конкурс.

Організатори: громадська організація «Імаго» та антикафе «Innerspace».

Довідка: Анна Левченко, більше відома, як Ганна Лев, актриса, теле-радіоведуча, співачка, режисер, сценарист та актриса озвучення. Голос жінки можна почути у культових мультфільмах «Король Лев», «Футурама», «Південний парк», «Покемони», «Кліфорд», «Іван з Юкона», «Сімпсони» та інших.

Нагадаємо, актриса була учасницею анімаційного фестивалю «Задзеркалля» у Луцьку у жовтні 2016 року, де вона провела майстер-клас «Академія голосу».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus