USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

«На лице бандана»: Антитіла презентували посткарантинний кліп на пісню «Кіно»

17 Липня 2020 09:19
17 липня гурт Антитіла презентував посткарантинний кліп на пісню «Кіно».

Прем’єра відео відбулась на офіційному youtube-каналі музикантів.

У кліпі фронтмен гурту Тарас Тополя постав в образі фокусника-Капелюшника, а всі події відбуваються в пустелі у циркових декораціях. Знімали відео в Олешківських пісках на Херсонщині.

«Кіно» – перший сингл з майбутнього альбому, над яким група почала працювати під час карантину. Для нової платівки вже створено шість пісень, частина з яких буде презентована 2020 року окремими треками.

Робота гурту, як завжди, сповнена глибокими сенсами та метафорами.

«Кіно.

Це все якесь кіно, давно,

На нас хтось тестить новий світ, ще раз», – співає Тарас Тополя.

«Антитіла перші в Україні артисти, які наважилися так масштабно втілити стилістику жанру Steampunk у музичному відео. Близько сотні костюмів, відточених до дрібниць, збудована з нуля, багатотонна циркова декорація в пустелі, кардинальне перевтілення Тараса Тополі, справжні фокуси від Magic Five – це все у новому відео», – йдеться у анонсі кліпу.

У відеороботі музиканти намагались показати, що все у житті повторюється з покоління в покоління та усю багатогранність людських почуттів – від любові і до ненависті.

«Що було – буде знову, що станеться – станеться ще. І немає нічого нового під сонцем», – завершується відео цитатою з Коелета царя Соломона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus