USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«20 знакових пісень за 20 років»: нагороду спецпроєкту отримав співак з Луцька

9 Березня 2020 23:34
Організатори Національної музичної премії YUNA оголосили переможців спецпроєкту «20 знакових пісень за 20 років». До уваги брали пісні українських виконавців, які вийшли у період з 1 січня 2000 року до 31 жовтня 2019 року.

Серед інших нагородили і співака з Луцька, лідера гурту «Тартак» Олександра Положинського за пісню «Понад хмарами», пише Таблоїд Волині.

Оскільки нещодавно вокаліст оголосив про закінчення співочої кар’єри, то нагороду отримала Катя Чілі, яка в цій пісні виконує соло в приспіві.

Співачка розповіла, що відчуває любо до музики, до Олександра і до людей, які її оточують.

«Це нагорода Сашка Положинського та гурту «Тартак». А я була прекрасною окрасою цієї пісні. І я дуже вдячна Сашку, що він мені довірив провести кров у цій пісні», – поділилася Катя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus