USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

INВЕРСІЯ. Пісня лісу: на вечірньому горизонті іменинника-Луцька засяяли зірки балету. Фоторепортаж

5 Вересня 2021 12:19
Аби привітати лучан із Днем міста, до обласного центру завітали зірки балету Катерина Кухар, Олександр Стоянов та піаніст-віртуоз Євген Хмара.

Мистецький проєкт «INВЕРСІЯ. Пісня лісу» відбувся 4 вересня у Центральному парку імені Лесі Українки.

Окрім мистецьких перформансів та імпровізацій за мотивами твору Лесі Українки «Лісова пісня», що проходили на різних локаціях парку, родзинкою вечора став гала-концерт за участю народних артистів України – прими-балерини Національного академічного театру опери та балету України імені Тараса Шевченка Катерини Кухар та прем’єра Національної опери України Олександра Стоянова.
Після розкішного балету, вечірній Луцьк релаксував під акорди піаніста-віртуоза Євгена Хмари.
Зазначимо, що до свята алеї центрального парку прикрасили новою тематичною ілюмінацією.
Про це та інше – у фоторепортажі Інформаційного агентства Волинські Новини.

Вікторія СЕМЕНЮК, фото автора та Олександра ГАВРИЛЮКА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 5 Вересня 2021 12:31
Краща версія культурної програми. Відбулось щось надзвичайно вибухове та потужне. Магічне та магнетичне. Мистецький проект "INверсія лісу" від департаменту культури Луцької міської ради, напевно, не забудеться лучанами ніколи. Бо тендітність, вишуканість зірок балету, поєднана з драйвом та мегаплановістю інструментальної музики творили щось неймовірне під зоряним небом у парку ім. Лесі Українки. Зірки балету, серед яких Катерина Кухар та віртуоз піаніст Євген Хмара, спілкувались із учасниками дійства багатогранною мовою музики, мовою тіла, жестів та міміки. І це було потужно! Катя дарувала вдячним глядачам посмішки подяки, фігурки повітряних сердечок та поцілунків, не зронивши жодного слова. Бо слова тут і не були потрібні. Спілкування досягло найвищих позначок. Піаніст-віртуоз Євген Хмара, здається, заполонив своєю енергетико, весь простір і викликав найвищі вібрації у струнах душі кожного. - Музика здатна міняти структуру клітини води, - мовив. - А ми з вами 70 % відсотків - вода. То ж міняймося, друзі! І усі мінялись... Дякуємо мерії за такий прорив у простір музичного мистецтва!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus