USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

MÉLOVIN змусив танцювати лучан увесь концерт. Фоторепортаж

11 Березня 2020 14:27
Неймовірне світлове шоу, численні подарунки й танці під час усього концерту – MÉLOVIN презентував у Луцьку платівку «ØCTØPUS».

Концерт, який організувала івент-агенція «Tikhonov сoncert and event agency», відбувся 9 березня в РЦ «Промінь».

Вже на початку шоу, що розпочалося з треку «That’s youre role», фанати MÉLOVIN схопилися зі своїх місць та почали танцювати. До слова, вони не присіли жодногу раз протягом концерту.«Цією піснею я хочу побажати, щоб жодна людина в цьому залі ніколи не здавалася, коли в неї в голові з’являється якась ідея, мрія. В цьому світі сотні тисяч людей, які скажуть тобі, що ти нічого не вмієш, ти недостойний. Тому вірте тільки собі, вірте в себе», - сказав MÉLOVIN перед перед виконанням треку «Unbroken».
Чи не найбільше фанати очікували «Under the ladder» та «Wonder» - з першою піснею артист виступав на Євробаченні, а з другим треком він брав участь у нацвідборі. Незважаючи на те, що тоді Україну представив інший учасник, «Wonder» дуже полюбилася фанатам.На пісні «Oh, no» фанати організували флешмоб, піднявши таблички з назвою треку. Відзначимо, що впродовж концерту MÉLOVIN отримував квіти та м’які іграшки.
Після чергового переодягання артист заспівав треки: «З тобою, зі мною, і годі», «Світ в полоні» і «Ти». Останньою піснею з треклисту стала «Expectations», під час якої артист засвітився, посилаючи промені світла у зал.Захоплені фанати не дали MÉLOVIN покинути сцену, тож він заспівав ще кілька треків на біс та подякував глядачам за те, що прийшли на концерт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Людочка Показати IP 11 Березня 2020 14:48
Фанати меловіна-це сектанти.
Михайлович до Людочка Показати IP 11 Березня 2020 16:19
Це молоді люди,які шукають щастя,і думають що його знайшли.Сумно....
Ксенія до Людочка Показати IP 11 Березня 2020 23:01
Це ви даремно, так людей принижуєте. В кожного свої вподобання. І люди, які знайшли в цьому артисті, щось близьке і захоплюються його музикою, і ним, як людиною - зовсім не робить їх сектантами.
Луч Показати IP 11 Березня 2020 17:00
Невже молодь на стільки музично без смаку(((
Tetyana Показати IP 11 Березня 2020 18:57
Странно как то вы реагируете на проявление любви к артисту ,его музыке и голосу... Значит Меловинаторы, по вашему мнению. секта, а "волчицы" О.Винника нет?! Там такое поклонение, что ого го или тот же Димаш и его фаны... В общем, совковое видимо у вас восприятие как артистов ,так и их поклонников: чинно благородно можете в зале классику слушать или в церкви проповеди
Марія Показати IP 11 Березня 2020 21:12
Чудовий концерт! Дуже душевний і притому на високому технічному рівні.
Ксенія Показати IP 11 Березня 2020 22:52
Дуже талановитий артист! Концерти в нього особливі, з дивовижною атмосферою.
Тетяна Показати IP 11 Березня 2020 23:01
Була на концерті. Вперше.Мені дуже сподобалося. Меловін вразив своєю харизмою та щирістю з якою спілкувалися із публікою. Фани дуже привітні...всі пісні підспівували...просто неймовірна атмосфера єднання публіки та артиста. Я просто в захваті від того,що в Україні з'являються такі молоді,талановиті артисти.
Люда Показати IP 12 Березня 2020 00:17
Цей день назавжди залишиться в моєму серці. Найкращий концерт, на якому мені доводилось побувати. Дякую Волинська новини за такий гарний репортаж, дякую Тихонов едженсі за організацію івенту на найвищому рівні
Свєтік Показати IP 12 Березня 2020 10:46
ні, меловінатори не сектанти, вони вампіри ) ,які смокчуть енергію у людей, а потім на концерті віддають її своєму господарю )))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus