USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Беz Обмежень» у Луцьку двічі вийдуть «На біс!» з кращими хітами

2 Квітня 2019 11:31
3 квітня у Волинському Драмтеатрі відбудуться концерти «НА БІС!» з кращими хітами за 20 років існування гурту «Без Обмежень» (на 17:00 та 19:00), але не тільки вже відомі композиції прозвучать, а й новинки.

«А ще ці концерти знакові тим, що Луцьк може стати першим у нашій країні містом, де гурт збере повних два підряд зали в один день.

Знаємо, що бажаючих надто велика кількість із всіх куточків Волині (і не тільки), та багато кому не вистачило квитків на 19:00. Тому ми пішли на «ризик» і проводимо 2 концерти підряд», – повідомляють організатори події івент-агенція «Tikhonov сoncert and event agency» .

«Також відразу наголошуємо і розвіюємо міф, що концерти на 17:00 та 19:00 – нічим не відрізняються. Та сама атмосфера єднання та «безмежності», кіловати потужного звуку, неймовірне світло, ніжність поєднана з роком і незабутні 2 години «музичного» кайфу разом – гарантовано» – запевняють артисти та прес-служба агенції.

За період продажу квитків на додатковий концерт (17:00) вже продано більше 250 квитків – тому поспішайте придбати!

Також Tikhonov Аgency застерігає – останнім часом почастішали випадки підробки квитків шахраями! Тому просимо Вас купувати тільки у офіційніх розповсюджувачів (котрі зазначені на нашій сторінці у facebook ).


Організатор події : Івент-агенція «Tikhonov сoncert and event agency»

Генеральний партнер концерту та туру : Novelina

Інформаційні партнери події : Волинь Online, Волинські Новини, Конкурент, Таблоїд Волині, Район.Луцьк, Бізнес.Район, Перший, СіД FM, Лу Радіо, Наш Луцьк Life, NLL PROMO GROUP.

Детальніше про подію тут .

Дата :

3 квітня 2019 о 17:00 та 19:00

Місце : Волинський обласний академічний музично-драматичний театр імені Тараса Шевченка

Квитки можна придбати :

- Каса #TikhonovAgency : Бар П’ятниця (м. Луцьк, проспект Волі, 17)

- kasa.in.ua

- lutsk.karabas

- Каса Волинського обласного академічного музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка

- Каса кінотеатру MULTIPLEX у РЦ «Промінь»

Довідка за телефонами :

(097) 37 68 593, (066) 555 79 86
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus