USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Близько сотні військових музикантів виступили у центрі Луцька

27 Червня 2017 19:20
Зведений духовий оркестр Західного оперативного територіального об’єднання Нацгвардії виступив у Луцьку. Музиканти з п’яти міст України виконали твори української та світової класики, а також сучасні мелодії.

Виступ музикантів відбувся в рамках другого щорічного туру зведеного духового оркестру Західного територіального об’єднання Національної гвардії України 27 червня на Театральному майдані Луцька з нагоди Дня Конституції України.

Лучанам так сподобався виступ, що музикантів не хотіли відпускати, усе кричали «на біс» та гуртом «дякую».

«Сьогодні зіграли 80 музикантів й ми задоволені виступом, адже публіка своїми аплодисментами показала нам, що ми склали вдалу концертну програму. Приємно, що куди б ми не приїхали, нас всюди тепло зустрічають. Музика для нас – це потужна зброя», - розповідає начальник оркестру Роман Вовк.
Заступник Луцького міського голови Григорій Пустовіт вручив подяки від виконувача повноважень Луцького міського голови Ігоря Поліщука.

«Панове офіцери, дякую вам за цей концерт. Ми побачили, що зведений оркестр вирізняється високим професіоналізмом, як і наші військовослужбовці, які боронять Україну на передовій. Ви показуєте, як змінилася армія України, ви наша гордість», - звернувся з вітальним словом Григорій Пустовіт.
Враження від виступу переповнили лучан, окремі й не стримували сліз від ліричних пісень.

«Музика надзвичайно гарна, приємно, що для нас виступають і ми маємо можливість насолодитися такими гарними піснями. Сюди я прийшла з внуками, щоб вони привчалися до хорошого й поважали військових», - розповідає пані Параска.
Зауважимо, що зведений оркестр склали військові музиканти із таких частин: 1141 (місто Луцьк, диригент майон Віктор Лучинець), 1241 (місто Івано-Франківськ, диригент лейтенанти Арсен Галюк), 3008 (місто Вінниця, диригент старший прапорщик Сергій Гаврилюк), 3028 (місто Калинівка, диригент майор Олександр Молошиюк), 3002 (місто Львів, диригент старший лейтенант Роман Вовк).

Окрім Луцька, оркестр виступить також у Івано-Франківську (23 червня), Рівному (24 червня), Миколаєві (25 червня), Золочеві (25 червня), Дрогобичі (26 червня), Трускавці (26 червня), Тернополі (28 червня) та Львові (28 червня).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus