USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Білоруський гурт Akute презентує у Луцьку новий альбом

17 Березня 2017 15:46
18 березня у Луцьку відбудеться презентація нового альбому харизматичного білоруського гурту Akute - «Plastyka».

Концерт розпочнеться о 20.00 у пивному барі «Лучеськ».

Вперше у Луцьк гурт завітав з сольним концертом у квітні 2015 року. Нагадаємо, що учасники колективу - це одні з передових зірок сучасної білоруської інді-музики. Одна з найбільш концертуючих і актуальних команд сусідньої країни, яка вже незабаром потішить і лучан.

Гурт своє харизмою та невизначеною музикою дивував лучан і в травні 2016 року.

Попередній продаж квитків коштує 60 гривень.

У день концерту – 80 гривень.

Довідки за телефоном: 099 540 55 35.

Довідково: AKUTE (Могильов, Білорусь). Стиль гурту самі музиканти визначають як «диско-декаданс». Мова текстів - білоруська.

Гурт Akute був створений в 2008 році в Могильові. Музична складова колективу формувалась під впливом NewOrder, TheCure, Placebo, TheKillers, Interpol. Тексти - під враженням від творів Азімова, Бредбері, Стругацьких та інших письменників-фантастів XX століття, у поєднанні з поетичним шармом білоруської мови.

Дебютний альбом «дівчинка і космос» вийшов у червні 2011 року. Диск потрапив в число кращих альбомів року за версією порталу Experty.by, а група перемогла у номінації «Прорив року» на нагородженні «Рок-коронація».

Більше інформації у пабліку гурту у соцмережі ВК.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus