USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Бумер» і NEMONATIK: Серьога А.К.А. Поліграф Шарікоff виступив у Луцьку «в домашньому». Фото

10 Грудня 2019 09:49
«Це тепла зустріч. Дядя приїхав і утеплив. Подивіться, як дядя одягнутий. Багато хто говорить, що це минуле століття, а зараз такий час: якщо ти не носиш жіноче, то відразу немодний. А дядя на стилі. Я вийшов на сцену в домашньому… Ми несемо зі сцени світло і максимально тепло провели час. Я навіть не можу сказати, що я чи мої музиканти сьогодні працювали. Ні, ми разом із вами отримували задоволення», – описав свій виступ у Луцьку Серьога А.К.А. Поліграф Шарікоff.

Концерт білоруського артиста відбувся 9 грудня у Волинському обласному академічному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка.

«Луцьк, до вас приїхала харизма! І балкон із нами, друзі! Прекрасно. Обожнюю людей, які практично нічого не платять за квитки і завжди радіють більше за інших. От бачите, ще не розпочався концерт, а нам уже весело, уже піднімається температура в залі. Це тепла зустріч у вашому місті і нам буде все тепліше і тепліше. Це не жарт. У деяких містах ми спеціально заміряли температуру в залі і в кінці шоу вона зростала на 7–8 градусів. Дивовижно, на що здатні розпалені тіла наших слухачів», – звернувся до присутніх Серьога.
«У нас сьогодні дуже трепетний концерт, тому що він, як у нас люблять говорити, – крайній у нашому мінітурі з 22 міст. І це зелений концерт. Зелений концерт – це концерт, під час якого музиканти, знаючи, що це останнє шоу в турне, весело жартують один над одним, підставляють один одного безпосередньо під час концерту. Я, наприклад, можу оголосити одну пісню, а заграє друга. Це – зелений концерт, і ніхто не знає, що відбуватиметься. Найголовніше – готуватися до несподіванки», – сказав співак і пообіцяв, що шоу обов’язково буде теплим, дружнім і позитивно зарядженим.

Позитивній атмосфері сприяли пісні, зіграні музикантами, – «Харизма», «Я ловлю от жизни кайф», «Богатые тоже плачут», «Одинокая девушка хочет сальса», «Моя родная», «Только секс», «Мурашит», «Гелик Вани», «Какао белого цвета» тощо.
«Поліграф Шарікоff – це культурний проєкт, який об’єднує жанри, це грань, де шоу-бізнес стикається з застільною, вуличною піснею, караоке… Багато хто з вас так і не зрозумів, звідки взявся Поліграф Шарікоff і де дівся Серьога. Серьоги більше немає. Це був талановитий репер, який написав дві пісні. Ми зростали на його нетлінних хітах, і, навіщо приховувати, я теж багато чому в нього навчився. І як часто буває, учень перевершив свого вчителя. Чому на афіші вказано «Поліграф Шарікоff»? Ми пробували писати на афіші моє ім’я з паспорту – Сергій Пархоменко. Не збираємо (зали). Приходять тільки самотні жінки з дітьми – це по-перше. По-друге – на концертах нам потрібна тільки культурна публіка, а Поліграф Шарікоff як словосполучення – це своєрідний культурний код», – зазначив артист.

Він також представив свою команду – баяніста Євгенія, танцюриста Артема і саксофоніста Віталія (NEMONATIK), який відразу вразив публіку вражаючою схожістю з відомим співаком Дмитром Монатиком.

Як розповів Серьога, у кожному місті музиканти влаштовують своєрідний батл. Вони змагаються між собою, порівнюючи кількість нових підписників в Instagram після концерту.
«У мистецтві є таке поняття, як катарсис – це відчуття неймовірного емоційного піднесення після сильного напруження, пов’язаного з виходом на новий ментальний, емоційний рівень, у той момент, коли людина з’ясувала й усвідомила для себе якийсь новий сенс. Тобто, якщо вас вставило, – це катарсис», – розповів співак.

Катарсисом концерту стало виконання Серьогою легендарного «Чорного бумера» – пісні, якій вже виповнилося 15 років.

Як пожартував артист, це хіт, заради якого багато хто й придбав квиток на концерт, тож можна було б просто декілька разів зіграти її підряд.

«Часто жартують, що за 15 років я так і не зумів написати нічого кращого за «Черный бумер». Я ж говорю: так, я нічого кращого не написав, але хто написав?» – зауважив виконавець.

Як зізнався, написав він цю пісню у результаті спору з бек-вокалістом.
У перерві між композиціями Серьога нагадав присутнім, що веде здоровий спосіб життя і не їсть продуктів тваринного походження.

Окрім того, він розповів, що його музика має жартівливий підтекст.

«Ви знаєте, що дядя веде здоровий спосіб життя і в свої 43 роки виглядає дуже добре. І це я ще не знімав сорочку. Я стимулюю і мотивую… Я на стороні здорового способу життя. Так, здоровий спосіб життя і гумор – це все, що мене наповнює. Люди, які слухають мою музику і разом зі мною посміхаються, – на одній хвилі зі мною. Вони розуміють гумор цього проєкту, те, що пісні мають жартівливий підтекст, адже деякі пісні написані лише для того, щоб повеселитися», – поділився музикант.

Він наголосив, що жоден його текст, жодна його пісня не містять ніякої пропаганди: «Я за здоровий спосіб життя. І я дуже скучна людина. Я – веган і люблю рослини».
На біс музиканти вирішили подарувати лучанам новорічний настрій, виконавши композицію «Снежок».

«Хоч ми і приїхали до вас сьогодні, але це вам на Новий рік. Ми даруємо вам новорічний настрій», – пожартував Серьога.

Останніми ж виконавець презентував публіці «Под абсентом» і, знову ж таки, «Черный бумер».

Текст і фото: Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Поліщук Олександр Ми Показати IP 10 Грудня 2019 10:11
Софія Ротару заробляє в Росії гроші так само, як і Сергій Васильович Пархоменко "Серёга" в Україні, як і Дмитро Сергійович Монатик "Монатик", як і решта наших українців а їх нараховується 4.5 млн. громадян, що живуть тимчасово та працюють на бюджети РФ, а що поробиш така зараз негативна обстановка в Україні, що люди масово заробляють копійчину для сім"ї там де їм вигідно, а не у себе вдома. Зустрів Софію Михайлівну і провів до гримерки співак Філіп Кіркоров. "Я дуже за вами сумувала", - сказала Ротару, звернувшись до залу зі сцени. Зал аплодував і скандував "Ми вас любимо!". Також шанувальники обдарували Ротару величезною кількістю квітів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus