USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Де слухати музику після закриття ВКонтакте: 5 доступних сервісів

17 Травня 2017 09:00
Вже невдовзі популярні соцмережі ВКонтакте та Однокласники перестануть працювати в Україні.

Як відомо, Президент України Петро Порошенко своїм указом заблокував ВКонтакте, Однокласники, Яндекс та інші російські сервіси. ПЕРЕЛІК.

Найпопулярніша функція, яку пропонують ці сервіси – безкоштовне прослуховування музики. Найпопулярніші додатки для прослуховування музики зібрав 24 канал.

Deezer

Один із найпопулярніших сервісів, який пропонує понад 25 мільйонів композицій. Музика доступна як і на комп’ютері, так і на смартфоні.

Як і більшість музичних сервісів, аби слухати музику без підключення до Інтернету та скачувати її, потрібно оплатити підписку. Безкоштовна версія існує і вона досить зручна. Єдина відмінність від платної – наявність реклами та прив’язаність до мережі.



Де слухати музику крім ВКонтакте

У Deezer можна створювати різні плейлисти, шукати музику по жанрах, виконавцях та додавати собі у списки. Вартість підписки – 7 євро в місяць (200 гривень).

Soundcloud

Теж один із найпопулярніших сервісів для розміщення та прослуховування музики. Сервіс побудований за принципом соцмережі. Кожна пісня має свою окрему адресу, тож ви можете ділитись нею в інших соцмережах.



Альтернативний сервіс для музики

Soundcloud має і платні можливості. Преміум-версія дозволяє завантажувати більше файлів, розподіляти треки по групам та створювати трек-листи.

Apple Music

Популярний музичний сервіс для користувачів продукції Apple. Однак мало хто знає, що цей додаток доступний і для користувачів Android.

У цьому сервісі зібрані усі музичні новинки та є досить багато української музики. Однак порівняно з іншими сервісами Apple Music досить дорогий.



Одна пісня, яку ви можете завантажувати, коштує 2 долари (52-54 грн), а за альбом доведеться віддати 12 доларів (312 гривень). У додатку також можна купити місячну підписку: 10 доларів (260 гривень) для персонального користування та 15 доларів (390 гривень) для сімейного доступу.

Цей скробблер дає можливість лише слухати музику онлайн. До того ж не має вбудованої музики, а транслює з відео у Youtube.

Сервіс може відслідковувати, що ви слухаєте на інших сайтах та додатка. Для цього потрібно встановити програму на свій комп’ютер чи смартфон і вона автоматично передає дані про ваші вподобання у плеєр. Потім можна заходити на сайт Last.fm та слухати рекомендовані композиції, які зібрав сервіс.

Google music

Американський аналог Yandex music. Він доступний для Android і iOS, однак теж є платним, хоча ціни порівняно дешевші, ніж у інших сервісах.



Музика в Google Play

Перших 3 місяці ви маєте можливість слухати музику безкоштовно. Після цього можна купувати по одній пісні (3 гривні) або цілими альбомами (12 гривень). Також можна оформити собі місячну підписку – коштує вона 59 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Пірат Показати IP 17 Травня 2017 09:18
Слухати музику треба локально на своєму комп'ютері - скачуєте потрібні пісні чи альбоми і слухаєте!
Tor browser Показати IP 17 Травня 2017 10:51
ахахахахаххах заходьте вк через мене
Opera VPN до Tor browser Показати IP 17 Травня 2017 11:31
Або через мене. :)
Sergey Показати IP 25 Травня 2017 16:16
Норм альтернатива ВК по музыке это - SoundHost
Sergey Показати IP 2 Листопада 2017 21:50
Музыкальный аудио хостинг SoundHost (Норм альтернатива музыке в ВК это - SoundHost) На SoundHost можно слушать, загружать, скачивать, оценивать музыку, делится, вставлять музыку на лыбые сайт, создавать плейлисты еще есть приложение для Android! Короче говоря музыкальная соцсеть очень большой функционал... Сам пользуюсь, советую! :)
Папа Показати IP 28 Травня 2018 16:09
Музыка

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus