USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Діля і Орест» представить Луцьку нову платівку «22»

27 Квітня 2017 09:14
З новим альбомом «22» акустичний дует «Діля і Орест» виступить у Луцьку 28 квітня. Концерт відбудеться у пивному клубі «Оболонь» (Кораблик) о 21.30.

Платівка «22» - це другий альбом, створений у співавторстві співака і композитора Ділі та музиканта і мультиінструменталіста Ореста Криси.

Чому «22»? Вочевидь, це гра цифр – двоє музикантів до другого альбому створили 22 пісні. Між собою вони ще називають цей альбом літературним. Оскільки майже усі тексти, за винятком декількох пісень, спершу були віршами. Тут є класика і модерн, лірика і філософські роздуми, фольклор, гумор і психоделіка.

Особливе звучання альбому, як зазначають організатори, цілковита заслуга відомого саундпродюсера Олександра Ходченка. Робота над звуком кожної композиції нагадувала роботу над картиною, де поступово з нарису вибудовувалась ціла палітра фарб-звуків.

У новому альбомі ви почуєте пісні на вірші Тараса Шевченка, Григорія Сковороди, Богдана-Ігоря Антонича, Михайла Яцківа, Миколи Вінграновського, Ліни Костенко, Анатолія Секретарьова, Івана Малковича, Костя Москальця, Сергія Лазо, Юрія Дубінського, Тані-Марії Литвинюк, Андрія «Вар’ята» Білецького, Андрія «Фріла» Шалімова.

Варто додати, з 20 квітня стартував реліз альбому. Платівку можна придбати в електронних магазинах, або на СD. Окрім того, на підтримку альбому музиканти вирушають у концертний тур Україною та Німеччиною.

Розклад туру:

21.04 Дніпро

22.04 Черкаси

25.04 Київ

27.04 Тернопіль

28.04 Луцьк

29.04 Львів

30.04 Івано-Франківськ,

4.05 Штутгарт

5.05 Мюнхен

6.05 Берлін

7.05 Гамбург

8.05 Людвігсхафен.

Ви почуєте пісні на вірші Тараса Шевченка, Григорія Сковороди, Богдана-Ігоря Антонича, Михайла Яцківа, Миколи Вінграновського, Ліни Костенко, Анатолія Секретарьова, Івана Малковича, Костя Москальця, Сергія Лазо, Юрія Дубінського, Тані-Марії Литвинюк, Андрія «Вар’ята» Білецького, Андрія «Фріла» Шалімова.

З додатковою інформацією можна ознайомитися на офіційних пабліках дуету у Фейсбук та ВК.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus