USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.98

До Луцька їде світова легенда 80-х Boney M

2 Червня 2018 09:58
У рамках великого європейського туру зірки 80-х, німецький диско-гурт Boney M. на чолі з їхньою першою вокалісткою Шейлою Боннік дадуть концерт у Луцьку. Виступ відбудеться 2 червня о 21.30 на Ролледромі «Generator City» в ТРЦ «ПортCity».

Польща, Іспанія, Угорщина, Латвія, Словаччина, Чехія, Ірландія тощо – це невеликий перелік країн, де лунатимуть хіти декількох поколінь у виконанні Бонні М.

Зірки запланували відвідати і Україну. Київ, Львів та Дніпро – лише ці 3 міста-мільйонники були у графіку виступів Boney M. в рамках їхнього туру. Проте, після 2-місячних перемовин організаторів із артистами, ті погодилися завітати і до Луцька.

«Шейла Боннік – це та людина, яка у 1975 році першою разом з Мейзі Уїльямс і Клаудією Беррі сформувала склад гурту Boney M. З роками він змінювався і доповнювався, зокрема чорношкірим танцівником Боббі Фарелом та вокалісткою Ліз Мітчел. Сьогодні Шейлі Боннік вже 65 років, але вона разом з музикантами донині дарує можливість насолодитися безсмертними хітами гурту», - розповідає керівник івент-агенції «Мегаподії», яка виступає організатором концерту, Роман Яворський.

За його словами, хто не зможе відвідати концерт світових зірок, неймовірно жалкуватиме. Тим паче, що вартість квитків дуже помірна - 250-350 гривень.

«Ми добилися максимально низької вартості білетів за рахунок залучення спонсорів і партнерів. Я хочу звернутися до нашої молоді: влаштуйте побачення своїм батькам. Подаруйте їм квитки на концерт легенди 80-х гурту Boney M. Це музика їхньої молодості, і ваші рідні точно захочуть піти на цей захід, окунутися в атмосферу ностальгії. Відчути себе знову 20-річними, згадати ті почуття, які відчували, коли тато знайомився з мамою на дискотеці під пісню Sanny чи Rivers of Babylon. Згадати той час, коли саме Бонні М. першим із закордонних світових зірок зірвав залізну завісу Радянського Союзу і увірвався в життя тодішньої молоді. Запрошую всіх на концерт живих зірок 80-х – справжніх Boney M.!» – наголосив Роман Яворський.

Квитки на концерт у Луцьку можна придбати у касах роллердрому та облмуздрамтеатру.

В Інтернеті квитки продаються на сайті kasa.in.ua

Довідки за тел: 067 150 13 09
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Сергій Показати IP 3 Травня 2018 14:31
Дочекалися, все дитинство думав, коли-ж цей момент настане :)
# Показати IP 3 Травня 2018 21:57
За такі гроші і Боні сумніваюсь
Анонім до # Показати IP 27 Травня 2018 22:01
Копія,репліка,чи як там зараз модно називати під#обку)))
Бодя Показати IP 5 Травня 2018 22:13
Це як перший вокаліст AC DC в Луцьк приїзжав, музикальні прахадімци
Ігор Показати IP 9 Травня 2018 10:26
Дуже круто, обов'язково піду
хехъ Показати IP 18 Травня 2018 08:20
пыль трусить приедут
Неккі Показати IP 2 Червня 2018 10:29
Це не оригінальний склад "Boney M"
Всезнайко Показати IP 2 Червня 2018 12:51
Був на Рівненщині, то вон навіть в райцентрах будуть виступати...))) Яке ж то Боні-М?
Роман Показати IP 2 Червня 2018 15:09
Не вигадуйте і вводьте в оману людей. Гурт Boney M давно перестав існувати. вже досить давно засновник і продюсер гурту Френк Фаріан повідомив, що будь-які колективи з цією назвою будуть самозванцями і аферистами. Для особливо неуважних - на луцьких афішах написано не Boney M, а Sound of Boney M (дивись же афішу!). Це просто концерт хітів легендарного гурту. Таке відбувається у всьому світі і називається тріб'ют-концертами і лише українці дають себе обдурити. Boney M в Луцьку!!!! Не смішіть!
Не ведіться! Показати IP 2 Червня 2018 15:28
Шейла Боннік – одна з солісток Boney M, однак пропрацювала у колективі всього один рік у 1975 році, після чого стала бек-вокалісткою. Ні на одному диску гурту її голос не звучить. А справжня слава Boney M прийшла вже після її відходу з гурту. Концерт хітів Бонні М - це класно, і якби про це організатори чесно заявили - було б набагато приємніше. А фейк завжди смердить фейком.
127 Показати IP 2 Червня 2018 17:31
Материал из Википедии — свободной энциклопедии."Все права на марку, аранжировки и тексты группы принадлежат Фрэнку Фариану (за исключением произведений сторонних авторов). Своим решением от 1989 года продюсер делегировал права на концертную деятельность группе во главе с Лиз Митчелл. Остальные участники проекта (кроме Рэджи Цибо) оспорили это в судебном порядке. В результате было принято решение, что каждый из участников оригинального состава имеет право выступать как шоу Boney M., но только в сочетании с собственным именем. Никакие другие люди (бэк-вокалисты и прочие персоны из временного состава) не могут претендовать на принадлежность к проекту, так как их голоса не звучат ни на одном диске и они никогда не появлялись в составе «классической» формации в качестве фронтменов. Оригинальное название Boney M. осталось в собственности создателя и продюсера группы. Согласно заявлению Фрэнка Фариана корреспонденту еженедельника «АиФ» (№ 13 за 2008 год), любой коллектив, который гастролирует в настоящее время под названием Boney M., следует считать мошенническим.[41]"
вовк Показати IP 2 Червня 2018 18:10
А ще скоро до *охів приїде Pink Floyd виступатиме у клюбі ціна квита 15 гр. А в парку співатеме ROD STEWART і OZZY задурно. Соло на балалайці SANTANA .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus