USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Ексляпіс Міхалок лучанкам: «Жодну із жінок я не лишив без аліментів»

14 Червня 2019 17:54
Білоруський співак, фронтмен гурту «Brutto», а також засновник панк-рок формації «Ляпіс Трубецкой» Сергій Міхалок під час свого концерту у Луцьку розповів прихильникам про те, що називає свого чотиримісячного сина Боцманом.

Про це він розповів під час свого концерту з символічною назвою «Всім дівчатам подобається», який відбувся учора, 13 червня у Луцьку.

Разом із тим, лідер «ляпісів» зазначив, що його третій син був незапланованим. Також він пожартував, що, мовляв, не збирається «зупинятись на досягнутому» і «готовий працювати над поповненням генофонду».

«Звертайтеся, дівчата. Я, хоч і старий павіан, але продуктивний. І жодну із своїх жінок я не залишив без аліментів», - загравав з жіночою частиною публіки Сергій Міхалок.

Окрім цього, він жартома сказав, що вже при народженні дав своєму синові «прізвисько» Боцман.

Читати ще: У ЛУЦЬКУ МУЗИКАНТИ «ЛЯПІС-98» ХОДИЛИ НА РУКАХ І БРАТАЛИСЯ З УКРАЇНЦЯМИ ПІД ЗОЛОТІ ХІТИ

Зазначимо, що у Сергія Міхалка є 23-річний син Павло від першого шлюбу з солісткою гурту «Монтана» Олесею Берулаєвою. З його нинішньою дружиною, 41 –річною Світланою Зеленковською, 47-річний лідер «Brutto», окрім чотиримісячного малюка «Боцмана», виховує п’ятирічного сина Макара та 18-річну доньку Світлани від першого шлюбу Аксинію.

До слова, дружина Світлана подарувала Міхалку сина майже на День Святого Валентина - 15 лютого 2019 року.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агенство Волинські Новини поідомляло про те, що родоначальники радикального шансону, що не має аналогів у світі, гурт «Ляпіс 98» та його незмінний лідер Сергій Міхалок висловили власну прихильність до українців, а також захоплення їхніми життєвими подвигами. Він зазначив, що білоруські музиканти надзвичайно співпереживають братам-українцям, а також від імені усіх учасників музичної формації побажав Україні мирного неба щасливої процвітаючої країни, звільненої від окупанта.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus