USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Фестиваль «Княжий» оголосив ще одного учасника вечірньої сцени

21 Червня 2019 21:57
Фестиваль «Княжий», який відбудеться 13-14 липня у парку села Заріччя, що неподалік Володимира-Волинського, оголосив ще одного учасника вечірньої музичної сцени.

На фестиваль приїде гурт «KARNA», розповіли організатори на сторінці заходу у Facebook.

«Два роки тому вони зробили аншлаг на фестивалі, виступаючи перед 9-тисячною аудиторією. У їхній скарбничці альбом, який потрапив до ТОП-100 альбомів часів української незалежності за версією музичного видання Karabas Live», – зазначають у дописі.

До слова, раніше організатори назвали серед учасників фестивалю гурти Скай та O.Torvald.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, дату фестивалю «Княжий», який проведуть цьогоріч вже втретє, перенесли. Захід відбудеться 13-14 липня 2019 року. Причина того, що дводенний захід відбудеться раніше – це проблеми, які виникли у підборі виконавців та учасників. 24-го серпня багато з них зайняті, оскільки в Україні святкуватимуть День Незалежності.

Придбати квитки на дводенну подію можна в день фестивалю на вході. Ціна входу на два дні становить всього 50 грн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus