USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Фіналіст «Голосу країни» виступив у Рожищі

12 Жовтня 2017 07:20
Благодійний концерт фіналіста першого сезону «Голосу країни» Івана Ганзери, присвячений Дню захисника України, відбувся У середу, 11 жовтня, в Рожищенському РД «Просвіта», повідомляє Район.Рожище.

Нагадаємо, Іван Ганзера від народження має проблеми з зором внаслідок родової травми.

Та попри це хлопець з дитинства виявляв цікавість до музики, відвідував музичну школу за класом акордеону, брав участь у різноманітних конкурсах. Після закінчення музичної школи працював художнім керівником у сільському клубі, займався музикою у власній невеличкій домашній студії.

На «Голосі країни» Іван Ганзера змагався у складі команди Діани Арбеніної, хоча співпрацювати з ним виявили бажання усі чотири зіркові тренери. У фінальному двобої з Тонею Матвієнко Іван набрав 56% голосів глядацької аудииторії та став переможцем першого сезону конкурсу.

В 2016 році за підрахунками сайту «Апостроф» визнали Івана Ганзеру лідером серед популярних українських артистів за кількістю виступів в зоні АТО. До цього рейтингу потрапили гурт «Океан Ельзи», «ВВ», Дзідзьо та співачка Анастасія Приходько.

Іван був нагороджений відзнакою командира «53-ї окремої механізованої бригади» та пам’ятною медаллю «За безкорисне служіння батьківщині».

Іван Ганзера, співак, волонтер, учасник понад ста благодійних концертів в зоні АТО, пісні якого стали духовною зброєю для українських бійців, сьогодні вперше виступив в Рожищі зі своїми хітами «Не плач, тато», «Путіну Хана», «Коза Мар’яна», «Яблуня», «Перелаз», «Наливай Кума».

Репертуар складався з ліричної та жартівливої музики. Найбільше глядачів розчулила пісня присвячена мамі, яку виконавець втратив кілька місяців назад. Під час виконання якої багато хто втирав непрохану сльозу.

Під час концерту Іван згадував багато цікавих історій, розповідав про себе, розказував анекдоти. Зокрема говорив про те, як змінилося його життя після Голосу країни.

Українське диво Іван Ганзера, який бачить цей світ лише через власні відчуття і музику, бо його очі – це серце і пісня, полонив серця присутніх рожищан. Пісня, що лине від серця однієї людини, завжди достукається до серця іншої. Що й, безумовно, сталося сьогодні в РД «Просвіта».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus